| Keuken | Japans |
| Gemiddelde menuprijs | €16.00 |
| Minimum menuprijs | €8.00 |
| Openingstijden | 12.00-23.00, zo tot 22.00 |
De lange houten banken staan opgesteld in een grote open ruimte. Bij drukte kun je aanschuiven naast een ander gezelschap. Dit maakt Wagamama geschikt voor grote groepen of een snelle hap, maar minder passend voor een etentje met intimi. De porties zijn ruim voldoende, het vlees is mals en de groenten knapperig. De smaken blijven echter vrij vlak en de intensiteit van de authentieke Aziatische keuken ontbreekt. Daarentegen zijn de desserts werkelijk verrukelijk. Vooral de white chocolate ginger cheesecake is een absolute topper. Dit maakt Wagamama tot een typische Aziatische fusion-keten overgewaaid uit... Londen.
JeroenGeers 23 januari 2012 | |
Kwaliteit van het eten is goed, knapperige groenten, kip was goed gebakken. Bediening is slecht, werden genegeerd en waarom moet een NL bediende Engels spreken tegen landgenoten? Dieptepunt was het toilet, er stond dat deze elk 1/2 uur werd gecontroleerd, maar hier was al een paar dagen niet meer gepoetst, een stationsrestauratie toilet is nog schoner! |
Vivalamesa 1 december 2011 | |
Op verzoek wel een karaf water op tafel! Da's positief, en ook sustainable.
ttielemans 31 oktober 2011 | |
Op vrijdag hier gegeten. Wij hadden teriyaki steak soba en ebi katsu. Onze zoon van 6 had de mini ebi rice. Als nagerecht hadden we een kinderijsje met chocolade saus en cheesecake. Het eten smaakte echt lekker en de cheesecake is voor ons alleen al een reden om terug te komen. Zeer positief is dat de kindergerechten niet uit de standaard friet met iets anders uit het vet bestaat. De bediening was erg vriendelijk en correct. |
XS 23 september 2011 | |
catering bij Kimman (Jag./LR) ivm. introductie Evoque, was goed verzorgd en lekker!! |
JanWillemB 14 september 2011 | |
Gisteren hier gegeten. In mijn beleving meer een fast-food concept dan een restaurant. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. |
Geef zelf je mening over Wagamama