| Keuken | Vis & Brasserie |
| Huiswijn per fles | €18.00 |
| Huiswijn per glas | €3.25 |
| Openingstijden | 12.00-21.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Govert-Jaap 17 juli 2011 | |
Goed kreefte menu, stoere omgeving, vriendelijke, jonge bediening. |
proeverbsw 13 februari 2011 | |
Gegeten met zakelijke relaties, we hadden weinig tijd maar zijn prima geholpen. heerlijk eten, nette bediening en we konden op tijd weer verder |
marion.spierenburg 23 januari 2011 | |
Op doorreis een spontane stop in Zierikzee gemaakt en op de bonnefooi naar binnen gelopen. Eenmaal binnen ons pas gerealiseerd dat het een visrestaurant is met kreeftspecialiteiten .... niet zo handig met een schaal- en schelpdieren allergie. Het Glossy Menu a E 25,= leek veelbelovend, maar bevatte nogal wat "no go's" met ook nog een zuivel- en noten/pitten- intolerantie. A La Carte had echter genoeg uitwijkmogelijkheden. De uiterst vriendelijke bediening heeft toch geinformeerd en de kok vond het geen enkel probleem. Voor iedere gang met verboden vruchten werd een verrukkelijk alternatief of een aanpassing geserveerd. Tussendoor werd nog voor de zekerheid naar een enkel ingredient geinformeerd. Klasse! Heerlijk gegeten in een romantische ambiance met uitstekende bediening. Het was druk met een aantal grote groepen, maar de kleine tafels leden daar niet onder - dat hebben we wel anders meegemaakt! |
Vader Jacob 12 augustus 2010 | |
Mosselen zijn van goede kwaliteit, echter hier is weinig aan te verknallen.
Pieter H. 17 mei 2010 | |
Wij komen hier elk jaar met veel plezier eten. Maar als je dat buiten op het heerlijke zonnige terras doet, lijkt het alsof de aandacht van de lieftallige jongedames (ze worden wel erg jong of worden wij steeds ouder?) maar moeilijk wordt gevangen. Er gaan dingen mis en dat hoort niet, lang wachten op bediening en dan ook nog onhandige fouten moeten slikken in plaats van lekker eten. We proberen het daarom nog maar een keer binnen waar de lijnen naar de keuken korter zijn en we kunnen ingrijpen als het mis gaat. Maritime, zeilen bijzetten en alle hens aan dek deze zomer. En een kapitein die tijdig komt aanfietsen en zichtbaar aanwezig is in de zaak om zijn jonge bemanning te managen. |
Geef zelf je mening over Brasserie Maritime