Proever1008 22 mei 2012 | |
Gezellige sfeervolle brasserie met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De bediening is zeer gastvrij en attent. Bij mooi weer heeft t Graanhuys een van de mooiste terrassen uit de omgeving. Onze complimenten! |
jan slokkers 23 september 2009 | |
prijs-kwaliteit verhouding: uitstekend.
Proever67531 14 juni 2009 | |
Leuke zaak voor lunch of launch met roseetje,
Fiederelsje 18 december 2008 | |
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
judith P 2 september 2008 | |
afgelopen vrijdag en zaterdag hier weer gegeten, jammer genoeg was mijn favoriete gerecht "sushi" van de kaart verdwenen.
Proever13903 9 maart 2008 | |
Een voortreffelijk restaurant, zeer creatieve opmaak van de verschillende gangen, prettige niet opdringerige bediening en goede prijs kwaliteit verhouding. Een groot compliment. |
Proever68788 13 december 2007 | |
Een absolute aanrader om een keer te dineren. Het eten is er verfijnd en er staan verschillende originele gerechten op de wisselende menukaart!
Proever17859 13 september 2004 | |
Heerlijk gegeten!!! Prima prijs-kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader. En wat een verademing: de enthousiaste en zeer vriendelijke bediening. Dit kom je niet vaak meer tegen!!! |
Proever7612 13 oktober 2003 | |
Een leuk familierestaurant met goed eten. Beperkte kaart(die regelmatig wisselt) met wel voor elk wat wils. Verwacht hier geen culinaire hoogstandjes maar de prijs/kwaliteit verhouding is zeker in orde. Als er zo\'n restaurant in de buurt is snap je niet dat mensen nog naar Van der Valk gaan. |
Proever8749 29 september 2003 | |
Onverwachte ervaring, aangezien het restaurant bij een bungalowpark is gelegen. Eten uitestekend, leuke omgeving, goede bediening. |
Geef zelf je mening over 't Graanhuys