Laat u een avond culinair verwennen in een ongedwongen en prettige sfeer. Om die combinatie wordt Vooges soms liefdevol ‘klein Parijs’ genoemd. Cuisine du marché, oftewel keuken van de markt. Verser kunt u het bijna niet krijgen. Daarom koken wij met de vier seizoenen mee. Een authentieke Mediterrane keuken, met een knipoog naar Azië, die uw smaakpapillen doen dansen.
Met zijn vieren gegeten. Mooie plek boven met uitzicht op de bar en de straat buiten. Heerlijke maaltijd, drie gangen met als absoluut hoogtepunt het nagerecht (wentelteeftje van suikerbrood met kaneelijs).
Gezellige, ongedwongen bediening. Prima vermaakt. Wij komen zeker nog een keer.
Gezellige avond uit in combinatie met heerlijk eten. De sfeer is ongedwongen en de kaart wisselt steeds, waardoor we vaker terug komen. Er staat altijd wel iets verrassend op de kaart. Fazant met zuurkool is heerlijk!
Heerlijk gegeten. Risotto verwerkt met rode biet, konijnenbout (een heerlijke 'stuffato'). Ik proefde de versheid en liefde voor mooie producte. De rode Chileen deed het erg goed! En als kroon de huisgemaakte cheese cake. Absolute aanrader. Tip: Reserveren.
Gister weer heerlijk gegeten, heerlijke schartong met chenic blanc en kaasplankje van Loekie toe met een portje. Hou van die ongedwongen sfeer en lekker eten. Blijft aanrader.