Vrijdag 14 oktober gegeten nav goede recensies op iens. Wat een tegenvaller. De bediening wist kennelijk niets te vertellen over de huiswijn, het duurde veel te lang voordat de gerechten werden geserveerd, de aardappeltjes waren koud en een gast kreeg een verkeerd gerecht. Nadat dit werd opgemerkt, werd gesnauwd dat 'het gerecht wel terug kon maar het was spits'. De kosten die je betaalt voor een hoofdgerecht (ongeveer > 20,00) staat ook niet in verhouding tot hetgeen je voorgeschoteld krijgt (klein stukje vlees en een bakje sla en aardappeltjes voor 4 personen). Wij komen hier niet meer.
Eergisteren, ondanks de enorme drukte, Heerlijk gegeten! Complimenten aan het hele team. Ik zat samen met mijn vrouw in vd Valk. Na twee dagen daar gegeten te hebben, zijn we Zevenaar in gereden. Twee mensen aangesproken. Die wezen alletwee naar de Minnarij als DE locatie om lekker te eten. Aldoende geschiedde. Wij hebben een geweldige avond gehad. Nogmaals dank.
Ik kom uit Zuthpen en kom graag bij de mensen van de Minnarij. Het eten is altijd goed, maar bijzaak. Ik ervaar elke keer weer opnieuw een warme deken bij binnenkomst. Erg attent. Geen sterallures. Lekker los. Het meest prettige van hun manier van werken is, dat ze altijd op zoek gaan naar een oplossing als er eens wat mis gaat. Dat is een kostbaar bezit, want hun coulance vind ik werkelijk nergens.
Ik ben er samen met mijn collega's van de gemeente naar toe geweest. Uitmuntend. Eendenborst gegeten. Zo mals. Echt lekker. Gaan we vaker doen bij jullie.