8.5
7.5

KeukenFrans & Italiaans
Bijzondere kenmerken svh

Sandra_1 Sandra_1 24 december 2011

Op uitnodiging van mijn werkgever hebben mijn collega's en ik daar gegeten en gedronken. De bediening was uitermate slecht. Tijdens het aperitief vroeg ik om iets non-alocholisch maar iets anders dan cola of iets dergelijks. Het antwoord was 'dan ga ik wat mixen met jus d'orange mevrouw dus...........'. Gedurende het drie gangen menu werd tijdens het hoofdgerecht geroepen door de ober 'als u nog wat wijn wilt mag u dat zelf inschenken hoor, de flessen staan op tafel, u hoeft niet op mij te wachten'. Het eten was zeer sober te noemen. Een collega had volgens het menu bij het vlees groente moeten krijgen maar we ontwaarden één groene asperge en....één minuscule aardappel. Kortom.....geen goede prijs-kwaliteit verhouding. Zelf zal ik hier niet meer komen.

Proever37650 Proever37650 26 december 2007

Tijdens kerstdiner geweest.Nette ontvangst.Jammer dat er geen echte kerststukjes op tafel stonden maar kunstversiering.Kleine amuse vooraf.Tijd tussen de gerechten was vrij lang,5 kwartier is echt te veel.Een amuse tussendoor zou dan beter zijn.Hoeveelheid groente zeer beperkt.Kwaliteit was goed evenals de bediening.Prijs/kwaliteit prima.Huiswijn wit wat waterig,de rode vrij krachtig.Wij zaten in de serre(gezellig),in het grote restaurant was het vrij vol.

Proever58873 Proever58873 27 augustus 2007

Op een donderdagmiddag twijfelen waar we naar toe zouden gaan: deze zaak of een andere in Borne. Het werd dus Zenderen. Zeer gastvrije ontvangst in een prachtig verbouwde oude seminarie en het aperitief op het prettige terras genomen. Hierbij kregen we een amuse (rouleau van zalm op crostini) waar we niet heel blij van werden: te flauw. We kozen niet voor de a la carte maar voor het vijfgangen menu waarvan we gang 2 weg lieten. Binnen (het werd wat koel buiten) kregen we rode mul op zomerse salade die wederom niet bijzonder hoog op smaak was. Waren vrienden van ons hier nou zo lyrisch over? Vanaf de volgende gang ging het stukken beter: beerkreeft en scampi met mihoen en basilicumsaus en daarna een superlekkere droogkrokant gebakken snoekbaars op seizoensgroenten en mosterdsaus. Als dessert een trio van bosbessen (bavarois, mousse en ijs) en geode koffie met echt prima huisgemaakte friandises. Goed wijnarrangement die voor mijn tafelgenote in BOB-bodempjes werd geschonken, waarvoor op de rekening 1 glas in rekening werd gebracht, netjes! De keuken was overall goed, de bediening was werkelijk perfect. Eigenlijk geen fout gezien. We werden door drie verschillende personen bediend maar iedereen wist precies wat we hadden en wat we wilden. In totaal 120 euro voor 2 personen wat ik mee vond vallen. Ze zijn hier in bezit van een Bib-gourmand maar als de keuken nog iets spannender wordt zou het wel eens een sterretje kunnen worden.

Proever52630 Proever52630 28 mei 2007

We konden lekker buiten eten op het terras en hebben genoten van de heerlijke asperges. Goed eten, fijn plekje met voldoende privacy, lekkere amuses, kortom wij komen nog een keertje terug.

Proever37650 Proever37650 25 februari 2006

Een ruim opgezet restaurant maar door de grote ruimte wel wat minder intiem.Wel voldoende privacy door grotere afstand tussen de tafels.Bediening liet even wat steken vallen bij het opnemen van de bestelling.Verder correct en op tijd aanwezig.Kwaliteit voor/hoofdgerecht prima.Prijs/kwaliteit ook goed.Aqu ambiance zou wat meer aankleding(bijv gordijnen,planten) het geheel wat intiemer maken.Algehele indruk :goed.

Geef zelf je mening over Het Seminar

MaandagGeopend