Het eten is hier altijd vers en de mensen die er werken attent en vriendelijk.
Dit is de enige chinees die ik ken, die al lange tijd een contante kwaliteit levert.
Echt heerlijk.
Lekker eten voor een goede prijs. Geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon goed, vers eten, met een vriendelijke bediening.
Wel een voordeel dat het nu rookvrij is, want dat was altijd een beetje vervelend.
Afhalen gaat ook altijd goed, half uurtje van tevoren bestellen en alles staat correct klaar, zonder missers.
Mijn voorkeur ligt bij het Indische eten - heerlijke rijsttafel - maar dat zal voor anderen misschien weer ergens anders liggen. De kaart biedt genoeg andere gebieden.
Kleinschalig en zeer prettig restaurant om te eten. Hartelijke bediening, heerlijk eten en een rustige sfeer. Zeker hun specialiteiten zijn de moeite waard. Als je hier een aantal keren hebt gegeten, moet je inderdaad geen vergelijking meer willen trekken met andere Chinese restaurants.
En het is nog steeds uitstekend! Lieve mensen, zeer goed menu, prijs-kwaliteit is meer dan prima.... Woon nog niet zo lang in Zaandam, maar dit is ONZE chinees!