Centrale ligging, warme aankleding, ongedwongen sfeer, heerlijke broodjes en gebak (van eigen makelij), de eigenaar weet de dagspecialiteiten altijd weer een persoonlijk accent te geven.
Prettig centraal gelegen plek om het winkelen te onderbreken. Vooral heel geschikt voor de lunch en theetijd. De eigenaar maakt zijn taarten zelf en die zijn echt heerlijk.
Redelijk lekker geluncht maar wel wat karig, 2 kleine wrapjes voor 6.50Euro. (Nu had ik hem ook nog gedeeld met n vriendin, misschien lag het daaraan dat ie niet vulde). Zat geen salade of iets bij, en dat mag je voor die prijs toch wel verwachten, vind ik. Wrap was gevuld met (een klein beetje) zalm, roomkaas, zure room en sla, met op het bord wat amandelsnippers (toegevoegde waarde: 0) en druppels honing. Koffie verkeerd smaakte me matig (:niet romig namelijk), wel met lekker zandkoekje erbij. Zelfgemaakte brownies zien er goed uit (staan op de toonbank), misschien een volgende keer. Naast ruime keus uit belegde broodjes, wraps, pannekoeken en salades ook divere soorten taart verkrijgbaar (in vitrine). Tentje ziet er gezellig/ warm uit, je kunt ook op lage krukjes aan de bar zitten, heel origineel, maar ik was van die ene wrap niet kapot. Misschien volgende keer beter.
Deze lunchroom bezoek ik al enkele jaren. De trage bediening komt in Nederland helaas veel vaker voor, dus waarom hier niet.
Onlangs bestelde ik een tosti, in plaats van het doorgaans goede gebak, en tot teleurstelling liet die zich het beste vergelijken met smakeloos vloeipapier. Toen ik daar discreet bij betaling een melding van maakte, bedoeld als positieve kritiek, kreeg ik van de juffrouw acher de balie een allerminst hartelijk onthaal. Mij zien ze (even) niet meer.
Lekkere lunch-tent, goede broodjes, mozza!! En de yoghurt-banaan-muesli is ook gewoon jammie, koffie prima. Bediening laat je lekker met rust, dus snel lunchen wordt moeilijk.. Klassieke muziek vind ik ook altijd erg relaxt, prima om relaxt krantje te lezen en kopje koffie te doen...