| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | 12.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
TussenJammieEnJakkie 22 juli 2011 | |
Aangezien we wat hadden te vieren, kozen we dit restaurant uit om dit te doen. Helaas, het viel erg tegen. Het voorgerecht was lauw, de tomatensoep leek wel zoete ketchup. De tepanyaki was alleen mogelijk met een tilapia, maar die bakte de kok slechts half, zodat er wat snot overbleef. Meerdere personen uit onze groep hadden vis, maar alles kwam op één bord, zodat we zelf maar moesten verdelen. Niet fraai.
MatHuijb 28 november 2010 | |
Chinees bij een Hollandse molen. Aardige inrichting. Lekker eten met grote porties, attente bediening. Goede prijs prestatie verhouding, maar drankjes naar verhouding duur. |
LisaV 9 september 2010 | |
Het restaurant is verdeeld in een Japans en Chinees gedeelte. Gisteravond gegeten in het Japanse gedeelte en op de woensdagavond waren wij de enige gasten. We werden geholpen door een aardige gastvrouw die ook in was voor een praatje. Het idee is leuk, je kiest een menu en de verschillende gerechtjes worden voor je neus op een grillplaat door de kok gebakken. Ik koos het vegatarische menu en eerlijk gezegd viel het me tegen. Misschien komt het ook omdat ik niet zo van de chinese en japanse keuken houd. Er wordt behoorlijk wat knoflook gebruikt en de groente zijn dus al snel doordrenkt met knoflook. Mijn vriend had het vleesmenu en vond het wel lekker. Het is opzich best leuk om naar toe te gaan met een groep. Zorg er wel voor dat je de volgende dag geen date hebt, aangezien de hoeveelheid knoflook. |
smitbren 7 juli 2009 | |
aan de japanse grilplaat gaat het erg snel, het is lekker, maar het tempo ligt te hoog |
familie uit zaandijk 25 januari 2009 | |
een ongezellig restaurant,nu een wokrestaurant wij kwamen om 18.30 uur eten (we hadden gereserveerd) maar het voorgerecht buffet was koud, toen we dat tegen de bediening vertelde was haar antwoord ja op zondag komen de klanten altijd vroeg er is een groepje geweest om 17 uur en daarom nu koud??? hele slechte service! en de (kok) die wokt zat eerder aan zijn luie stoel te denken dan dat hij lekker voor ons ging koken.Voor ons dus niet voor herhaling vatbaar! |
Geef zelf je mening over De Blauwe Pauw