9.0
8.7
8.3

KeukenBelgisch & Frans
Openingstijden12.00-21.30, ma-di gesloten

Stonden ze maar elke dag in míjn keuken! ‘Chef-kok Pieter Bosters en zijn uitverkorenen koken consciëntieus en zo strak als een snaar’. "Gerechten moeten kloppen" is het devies en om dat de bereiken maken ze optimaal gebruik van wat de regio te bieden heeft. Vis, schaal- en schelpdieren uit de Oosterschelde, wild en lam uit de omliggende polders en seizoensgroenten uit Bergen op Zoom. En het resultaat is fantastisch! ‘Zonder poespas en moleculair gefriemel’ verschijnen er gerechten op tafel die even fraai als smakelijk zijn. ‘Klassiek, maar met een vleugje modern, gewoon echt heel goed!’

CulinaireBeterweter CulinaireBeterweter 30 januari 2012

Al meerdere keren hier gegeten en nog nooit teleurgesteld. Heerlijk eten, prachtig decor en kundige, vriendelijke bediening. Absolute aanrader en prima te bereiken vanaf Rotterdam, Breda of Antwerpen.

latitude latitude 12 augustus 2011

Wouw, dat omvat onze ervaring bij mijn keueken. Erg lekker gegeten, waarbij de ene gang de voorgaande waar mogelijk nog overtrof. Creatieve gerechten en een prachtige bord opmaak. Heerlijke wijnen en vriendelijk personeel, attend maar niet overdreven aanwezig

rdeboer rdeboer 27 juni 2011

Schitterend restaurant met een fantastische kaart. Echt een aanrader!

Boer_Gondier Boer_Gondier 26 juni 2011

Paar weken geleden gegeten maar wil alsnog wel even aangeven dat ik er heerlijk heb gegeten. Was daar met een dining with the stars actie.
Dus kreeg 5 gangen voorgeschoteld en had daarbij een wijn arrangement genomen. Vooraf en tussendoor nog wat amuses, dus ik zat behoorlijk vol aan het einde van de avond.
De bediening was super!! Zoals je van een restaturant met 1 ster ook mag verwachten natuurlijk, maar vergeleken met andere restaurants met 1 ster staken zij er qua bediening behoren zij bij de betere.
Het eten was heerlijk!! Sommige 'dining with the stars' menu's die ik inmiddels genuttigd heb, waren eerlijk gezegd wel wat spannender en beter. Maar dat is een vergelijk tussen sterren restaurants en niet met een gemiddeld sterloos resataurant. Want dat is niet te vergelijken en daar staan ze wel een stukje boven. Ik heb serieus heeeeerlijk gegeten.

De_Vincent De_Vincent 22 juni 2011

Meer dan uitstekend! Ontvangst hartelijk. Eten top, tussengerechten top, Nagerechten top. Wijnarangement goed bijpassend en handig dat men een BOB-variant heeft. Bediening/sommelier correct, maar gelukkig wel in voor een kort gesprekje en vragen na uitleg wijnen. Inrichting met aardetinten, hoog plafond en lekkere stoelen. Kortom zijn ster meer dan waard. Op naar ster 2! Zeker voor meerdere herhalingen vatbaar!

Geef zelf je mening over Mijn Keuken