| Keuken | Belgisch & Frans |
| Huiswijn per fles | €19.50 |
| Openingstijden | 12.00-21.30, ma-di gesloten |
Stonden ze maar elke dag in míjn keuken! ‘Chef-kok Pieter Bosters en zijn uitverkorenen koken consciëntieus en zo strak als een snaar’. "Gerechten moeten kloppen" is het devies en om dat de bereiken maken ze optimaal gebruik van wat de regio te bieden heeft. Vis, schaal- en schelpdieren uit de Oosterschelde, wild en lam uit de omliggende polders en seizoensgroenten uit Bergen op Zoom. En het resultaat is fantastisch! ‘Zonder poespas en moleculair gefriemel’ verschijnen er gerechten op tafel die even fraai als smakelijk zijn. ‘Klassiek, maar met een vleugje modern, gewoon echt heel goed!’
CulinaireBeterweter 30 januari 2012 | |
Al meerdere keren hier gegeten en nog nooit teleurgesteld. Heerlijk eten, prachtig decor en kundige, vriendelijke bediening. Absolute aanrader en prima te bereiken vanaf Rotterdam, Breda of Antwerpen. |
latitude 12 augustus 2011 | |
Wouw, dat omvat onze ervaring bij mijn keueken. Erg lekker gegeten, waarbij de ene gang de voorgaande waar mogelijk nog overtrof. Creatieve gerechten en een prachtige bord opmaak. Heerlijke wijnen en vriendelijk personeel, attend maar niet overdreven aanwezig |
rdeboer 27 juni 2011 | |
Schitterend restaurant met een fantastische kaart. Echt een aanrader! |
Boer_Gondier 26 juni 2011 | |
Paar weken geleden gegeten maar wil alsnog wel even aangeven dat ik er heerlijk heb gegeten. Was daar met een dining with the stars actie.
De_Vincent 22 juni 2011 | |
Meer dan uitstekend! Ontvangst hartelijk. Eten top, tussengerechten top, Nagerechten top. Wijnarangement goed bijpassend en handig dat men een BOB-variant heeft. Bediening/sommelier correct, maar gelukkig wel in voor een kort gesprekje en vragen na uitleg wijnen. Inrichting met aardetinten, hoog plafond en lekkere stoelen. Kortom zijn ster meer dan waard. Op naar ster 2! Zeker voor meerdere herhalingen vatbaar! |
Geef zelf je mening over Mijn Keuken