| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Openingstijden | 11.30-20.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
angie1 12 april 2012 | |
Ondanks onze moeite iemand gedag te willen zeggen, werd bij binnenkomst, ook door mensen achter de bar/keuken niet naar ons omgekeken.
ronami 30 december 2011 | |
Na wat slechte recensies gelezen te hebben toch gegaan met 16 man. Het viel reuze mee. De pannenkoeken waren lekker, de bediening was goed en vriendelijk en al het eten kwam tegelijk op tafel. Ik vind het alleen jammer dat een pannenkoekhuis op deze plaats ( mooi midden in de bossen ) niet wat gezelliger is aangekleed. Alles is vrij steriel ( dit is mijn mening he )
linda1981 26 juli 2011 | |
Gisteravond hebben mijn man en ik een heerlijke pannenkoek gegeten bij dit restaurant. We staan op een camping in de omgeving van dit pannenkoekenhuis en we hadden daar een kortingsbon ontvangen.
Rikje18 18 juli 2011 | |
Waardeloos restaurant. Wij hadden een kortingsbon waarbij we de 2e pannenkoek gratis zouden krijgen. Dit gold niet voor de specialiteiten en niet voor pannenkoeken met meer dan 3 ingrediënten. Op de hele kaart is geen specialiteit te vinden. Ook zijn er geen pannenkoeken met meer dan 3 ingrediënten. Bij afrekenen bleek dat de pannenkoek die wij hadden besteld (jagerspannenkoek) een specialiteit was en meer dan drie ingrediënten bevatte. Men reageerde met de mededeling dat we hadden kunnen weten dat het om een specialiteit ging en dat we hadden kunnen proeven dat er meer dan drie ingrediënten in zaten. Verder was men van mening dat we ook even hadden kunnen vragen wat de specialiteiten waren. Aangezien dit niet op het kortingskaartje was aangegeven hebben we dat niet gedaan. Vreemd dat je er door te proeven achter moet komen dat er meer ingrediënten zijn gebruikt. Zo kun je iedere pannenkoek meer ingrediënten geven maar het niet op de kaart zetten. We hebben uiteindelijk beide pannenkoeken moeten betalen. Dit restaurant belazert de boel en ziet gasten inderdaad als geld.
Proever26406 31 maart 2011 | |
Ik was gisteren jarig dus dacht de kinderen mee uit eten te nemen in een pannenkoekenhuis; lekker makkelijk.
Geef zelf je mening over Bergzicht