| Keuken | Italiaans |
| Huiswijn per fles | €14.00 |
| Huiswijn per glas | €2.25 |
| Openingstijden | 17.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
P-T-R 7 mei 2012 | |
Van binnen ziet het restaurant er echt niet uit. Het decor is niet op elkaar afgestemd.
Wervelwind 3 december 2011 | |
Gisteren gegeten. Pizza's wel lekker (2 lauw en 1 kokendheet), bediening zeer slecht. Bijna een uur wachten op het eten. Twee keer vragen waarom het zo lang duurt. Eten eindelijk gebracht maar excuses kunnen er niet af. Ook vragen of er bij het eten nog een drankje gewenst is wordt vergeten. Met droge keel pizza weggewerkt. Daarna nog een kwartier gewacht met lege borden en glazen.... Vervolgens maar opgestapt net als de mensen naast ons. Zonder nagerecht en droge keel. Wij komen even niet meer. |
thical 10 juli 2011 | |
onlangs is er een specialiteitenkaart toegevoegd, waardoor er meer te kiezen valt. de gastvrijheid van het personeel is uitstekend en de kwaliteit van de gerechten prima. voor een redelijke prijs eet je hier lekker uit de siciliaaanse keuken! |
buivis 6 december 2010 | |
Gewoon een goede Italiaan. Geen hoogstaande gerechten, maar wat mij betreft beter dan gemiddeld. |
Djooeke 21 september 2010 | |
Laatst hier eindelijk gegeten na van verschillende mensen gehoord te hebben dat de pizza's hier 'erg goed' zouden zijn. Helaas viel dit nogal tegen. Het voorgerecht (champignons in wijnsaus) smaakte wel lekker, maar zeker niet bijzonder. De pizza calzone was gelukkig rijkelijk gevuld, maar echt een smaaksensatie was het niet te noemen. Bovendien zat er (zonder dat dat was vermeld) een hele hete peper in, zodat ik bij een verkeerde hap niet wist hoe snel ik wat suiker in mijn mond moest krijgen. Helaas heeft tarantella mij niet weten te overtuigen. |
Geef zelf je mening over Tarantella