roltrui 15 mei 2012 | |
Het eten is goed, nog steeds de beste pizza die ik ooit in Nederland gegeten heb.
lotte2672 24 april 2012 | |
Normaliter ben ik echt een fan van Yam Yam, maar afgelopen vrijdag was wel een beetje een drama qua bediening. Je kon echt merken dat de baas er niet was !!! Het personeel zat niet op te letten, we moesten naar de bar lopen om een bestelling te doen en toen kregen we ook nog alles tegelijk op tafel. Ok, misschien hadden we door moeten geven wat voor- en wat hoofdgerecht was, maar eigenlijk moet je dat als bediening toch ook nog even vragen!
kempie 16 april 2012 | |
Nog nooit teleurgesteld hier. Een Italiaan waar ingrediënten altijd vooropstaan. Fijn dat je hier duidelijk kunt proeven wat je eet. Goeie wijn, prijzen zijn redelijk. |
Jansen_Marco 8 april 2012 | |
Het eten was goed, maar de bediening is echt beneden peil. We zijn hier al een paar keer geweest, maar de bediening blijft slecht; geen kennis, geen kunde en ongeintereseerd. Voor ons een reden om niet meer terug te komen, want er zijngenoeg restaurantjes in de buurt waar het eten top is en de bediening top. |
Briens 5 maart 2012 | |
Het duurde helaas wel erg lang voordat we onze pizza's op tafel hadden staan. Extra lastig met een hongerige peuter... Maar de pizza's waren dan wel weer érg lekker, dus dat maakte veel goed. |
De_kat 4 februari 2012 | |
Erg goed en lekker gegeten. Bediening was enthousiast en niet te beroerd om je ergens mee te helpen.
DavidAmsterdam 4 februari 2012 | |
Vooraf:Finochionna (ham) – erg lekker, mooie ontwikkelde smaak. Bresaola (plakjes rundvlees) Beetje saai, wel goed.
bertbijlsma 16 januari 2012 | |
Zeer lekker gegeten. zelfs sterrenkok Robert Kranenborg zat aan tafel. Duidelijk tevreden met het opgediende eten |
KVC 22 november 2011 | |
Afgelopen zaterdag hier de heerlijke verse pasta vegetariana gegeten. Goede bediening, zeer uitgebreide kaart (veel keuze voor als je vegetarisch bent) en een goede sfeer. Simpel decor, het is duidelijk dat het hier echt om het eten gaat. Zeker voor herhaling vatbaar! |
EstS 21 november 2011 | |
Ik weet het niet . In het verkeerde stuk zit je als in een cafetaria, in het betere stuk voelt het zoals het bedoeld is, een basic goede Italiaan. Hoewel ik er meer lekker heb gegeten dan slecht. Maar door het succes lijkt de kwaliteit ondergeschikt te raken. Laatste ervaring... een slappe pizza die je door teveel saus kunt dubbelvouwen, de fettucini die als een brij aan elkaar kleeft tja.. dan stuur je die terug en krijg je koffie aangeboden. Dan heb je opeens wel heel duur gegeten. Tja voorlopig even geen trek meer. |
Geef zelf je mening over Yam Yam