jarenlang mijn grote favoriet onder de tapas tenten geweest. laatst weer langs geweest, maar mijn hemel wat is het veranderd. grove bediening die je liever kwijt dan rijk is, keiharde muziek waardoor je elkaar bijna niet meer kunt verstaan, vieze glazen en binnen 45 minuten stonden we weer buiten. wij hadden een gezellige avond met lekker eten in gedachten. het toetje hebben we maar genomen bij de buren op het rembrandtplein. dat was een stuk gezelliger.
Wat een aanfluiting. Ik belde om een tafel voor twee personen te reserveren voor de volgende dag. 'Nee hoeft niet, is rustig'. Eenmaal aangekomen was er geen tafel meer vrij en werden we lacherig weggestuurd. Over het eten kan ik dus niet oordelen, maar ik zal ook absoluut geen nieuwe poging wagen.
Een aanrader voor als je een keer weggestuurd wil worden uit een restaurant!
Bediening, bij aanvang supervriendelijk, staat te springen om je bestelling op te nemen, vervolgens staat het binnen 10 min op tafel, wat nog best prima is, maar als je dat niet binnen een half uur op hebt, beginnen ze met wijzen. Vervolgens wordt er veelvoudig naar je geroepen dat ze de tafel nodig hebben. Waarnaar ze spontaan de rekening op tafel gooien. Een minuut later komt de manager langs met het pinautomaat, of je even wil betalen. Terwijl je nog bezig bent je drankje op te drinken, komt het personeel om de minuut langs met de boodschap dat je weg moet gaan. Heel bizar allemaal.
Tapas zijn overigens heerlijk, cocktails goed en sterk! Maar aangezien het niet echt goedkoop is en je belabberd wordt behandeld, zou ik een bezoek afraden!
Alle klachten kloppen en herken ik van mijn meerdere bezoeken en toch in PN de moeite waard... Mits je niet van gedoe en wel van een anders dan andere avonden houdt. Eten is prima (maar idd niet goedkoop), sfeer is chaotisch, bediening loopt zich de benen uit het lijf en de ruimte is (bijna altijd) te vol. Maar die ambiance is juist wel lekker en kan ook wat opzwepend werken... Gewoon in meegaan dus en niet zeuren wanneer om half een de avond erop zit. De PN-experiance is gewoon wel de moeite waard!
Gerechten zijn doordrenkt in de olie, behoorlijk prijzig en personeel die maling heeft aan klanten door fouten te maken en de muziek steeds harder en harder te zetten. Aan het eind van de avond versta je niemand meer aan je tafel. Enige pluspunt is de charme die de tent wel heeft.