Ahulz 25 december 2011 | |
Zondag 25 December heerlijk gegeten bij Luning.
C_A_West 22 september 2011 | |
Vanavond heerlijk gegeten bij Restaurant Luning. Iedereen had z'n eigen voorkeur en het het was geen probleem dat we van pannenkoeken, tapas én diner mochten eten door elkaar. Prima timing van alle gerechten en lekker sfeervol gezeten. Nadat we hadden gemeld dat er een appel allergie was bij de nagerechten, was dit ook geen probleem, prima avondje luning, dus. Je ziet ons de volgende keer zeker weer verschijnen als we dicht in de buurt zijn! |
fdegraaf 21 augustus 2011 | |
eten wat zeer matig. Pannekoeken waren gewoon taai en de ingrediënten van de specials kwamen rechtstreeks uit blik en dat was zeer goed te proeven.
Domicela 5 juli 2011 | |
Vrijdag 1 juli hebben wij er tapas gegeten. Ieder drie gerechtjes van de kaart gekozen, was ruim voldoende voor twee personen. Vriendelijke bediening, goede locatie. |
wop 18 juni 2011 | |
beiden een vegetarisch hoofdgerecht genomen. het ene gerecht had kraak noch smaak, het andere was dermate zout dat het niet te eten was. ik heb het dan ook niet opgegeten. op de vraag of alles naar wens was aangegeven dat het gerecht te zout was. hierop werd niet gereageerd, een sorry kon er niet vanaf. dan toch maar even direct bij de keuken gemeld, want misschien dat de kok het zich wel aantrok dat zijn eten niet goed smaakte. hier echter ook alleen een schouder ophalen.
ricardo67 5 april 2011 | |
Op vrijdagavond 1 april 2011 hier heerlijk met z'n 2-tjes getafeld. Ondanks de drukte vlot en vriendelijk bediend; aanrader is de proeverij van voorgerechtjes, wanneer je moeilijk kunt kiezen. Hoofdgerecht voorzien van originele verse groente, huisgemaakte frieten en groene salade. Ook voor het toetje gekozen voor een proeverijtje met gratis glaasje dessertwijn.
fam.Busscher 30 januari 2011 | |
Op uitnoding hebben wij vrijdag 28 januari heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant. Wij hebben met 4 volwassenen en 4 kinderen heerlijk geborreld en getafeld aan een ruime tafel in het gezellige tapa's gedeelte. Zowel de koude als warme gerechtjes waren zeer verrassend en smaakvol. Al met al een geslaagde avond in goed gezelschap met een prettige bediening. Zeker een aanrader...... |
potje 20 september 2010 | |
Diner beneden niveau, sfeer leuk, bediening aardig. Prijs/kwaliteit niet ok. De kaart belooft veel maar de keuken maakt het niet waar. Makkelijk, zout en vet gekookt. Heel gezellige plek voor een borrel en een bitterbal. |
laurenw 4 september 2010 | |
Prachtig landelijk ingericht restaurant met heerlijk eten. Ook de bijgerechten op etageres waren mooi verzorgd. Zeker een restaurant waar ik nog wel eens terug kom. |
Matthijs 12 29 augustus 2010 | |
Plezierig restaurant, ongedwongen sfeer en snelle bediening. Kaart biedt geregeld nieuwe producten en de preuvenementjes zijn een gemakkelijke keus. Prijs/kwaliteit is eerlijk. |
Geef zelf je mening over Luning's restaurant