7.0

KeukenFrans & Fusion
Openingstijden12.00-14.00, 18.00-23.00, za-zo geen lunch
Bijzondere kenmerken Eurotoques

Eerlijkiseerlijk Eerlijkiseerlijk 31 maart 2012

Groupon lunch gebruikt (en wij waren bepaald niet alleen). De aktie is schijnbaar goed verkocht. Restaurant zat helemaal vol en velen hadden het (aktie) lunchmenu. Vissoep en slakken waren heerlijk, net als de steak tartaar, de poot van de poulet noir was wat droog en weinig bijzonder maar de toetjes maakten veel goed (creme brulee en Ile flotante). De chauvignon Touraine was een buitengewoon smakelijke begeleider.
Het was onze eerste kennismaking met het restaurant van J.B. maar eerlijk is eerlijk, wij hebben (h)eerlijk gegeten.

Wally12 Wally12 20 maart 2012

Na een zeer teleurstellende ervaring elders uiteindelijk hier beland op een door-de-weekse avond in januari. Klassieke gerechten zoals het hoort. We hadden allemaal een ander voor- en hoofdgerecht gekozen. Mooie salades zonder al te veel poespas maar wel lekker hoog op smaak. Als hoofdgerecht viel de "speciale" kip een beetje tegen, maar dat werd met de Rib-eye ruimschoots goedgemaakt

MarloesM MarloesM 3 maart 2012

Heerlijk geluncht! Met Groupon bon. Er werden opnames gemaakt in de keuken maar daar had ons eten niks onder te lijden. 2 uur gezeten.

Tineke van leeuwen Tineke van leeuwen 13 februari 2012

Naar de Garage van Joop ga je voor de sfeer en de gezelligheid. Omdat de tafels dicht op elkaar staan is het contact makkelijk gelegd en een praatje eenvoudig gemaakt. Tenslotte zijn we allemaal bourgondiers. Maar..... voor het eten zou ik niet zo heel snel weer gaan. De tonijn sashimi op een soort pizza bodem was smakelijk maar ik had me bij HET gerecht van Le Garage meer voorgesteld. De erwtensoep die geen erwtensoep zou zijn was gewoon een bordje erwtensoep met een hele dot room erin. De rog was prima bereid en de vongole sauce lekker, maar wat er verder aan sponsjes op het bord kwam was echt niet smakelijk. De patatjes waren helemaal niet slecht, maar waarom nou een hele bodem met kleine stukjes harde kruim. Olie niet ververst denk ik dan? De biefstuk van mijn tafelgenote was helaas taai. De nagerechten al helemaal niet spectaculair op de creme brulee na. Die was top.
De bediening was heel erg aardig maar niet opgeleid voor een restaurant op niveau. Onze bestelde fles St. Emilion (toch 56 euro) was ijskoud en werd pas na vragen geschonken in een behoorlijk wijnglas in plaats van de op tafel staande limonade glazen. De dames waren heel erg bereid om steeds weer in de keuken dingen te gaan vragen maar zelf waren ze nergens van op de hoogte. En bij binnenkomst een kei hard te ver doorgebakken broodje met wat olie serveren is ook niet wat we graag zien. Doe een mooie amuse daar scoor je mee meneer Braakhekke. Kortom: voor het eten geen aanrader, voor een gezellige avond ok, maar ook een avond waar de prijs / kwaliteit heel ver te zoeken is.

theunissen theunissen 29 december 2011

28 december met onze kinderen gedineerd. De tafels staan zeer krap naast elkaar, je kan er niet tussendoor. de poulet noir was droog en er zat weinig smaak aan, de ansjovisboter op de tournedos nam alle smaak van het vlees weg, zonde. Helaas hadden we blijkbaar te hoge verwachtingen van Joop Braakhekke.

Geef zelf je mening over Le Garage