| Keuken | Eetcafé |
| Minimum menuprijs | €12.00 |
| Openingstijden | 11.00-16.00, 17.30-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
MaartenIris 7 maart 2012 | |
Voor lunch zeker een aanrader! Zit niet aan het commerciële marktplein, maar aan de kerkstraat. Het was helaas leeg vandaag, heel jammer. We werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouwen. Het ziet er een stuk leuker uit dan op de foto's! De menukaart werd samen met onze koffie gebracht, die erg lekker was! Leuke, vrij uitgebreide lunchkaart. Clubsandwiches zijn groot en bij het notenbrood met geitenkaas ook flink wat geitenkaas! Heerlijk vers brood van het Vlaamsch Broodhuys. Snelle, gezellige service en lekker eten. Voor een lekkere lunch is het een geschikte locatie! |
due_caffe 25 februari 2012 | |
In de categorie eetcafe z?ker een aanrader. Heb er nu drie keer gegeten en ben steeds verrast door de eigen stijl van de chef(fin). Gelukkig geen cliches op de kaart, steeds leuke smaakcombinaties en inspirerende presentatie. Af en toe wat onvolkomenheden in bereiding (zo waren de schelpjes bij de kabeljauw onnodig 'overcooked') maar eigenheid in de gerechten, sfeer en prettige bediening compenseren dat ruimschoots. Neem met een gerust hart een glas van de huiswijn.
DGRN 5 januari 2012 | |
Met 2 personen geluncht. Gevarieerde kaart. De BLT-sandwich was absoluut geen sandwich, maar een karige salade. Goed brood van het Vlaamsch Broodhuys maar veel te weinig. Vriendelijke bediening en gezellige inrichting. |
laura1234567 19 november 2011 | |
Bij binnenkomst meteen enthousiast verwelkomt door een professionele maar vriendelijke serveerster. Snel werden we voorzien van een mooie fles wijn (de rode Siciliaanse wijn is ERG lekker). Op het voorgerecht was het wel erg lang wachten (we hadden een gedeelde schaal tapas besteld als voorgerecht, dat was geen probleem) maar het waren dan ook voortreffelijke tapas.
Joosth 7 november 2011 | |
Als voorbereiding op een weekendje Eindhoven op Iens naar een eetcafé gezocht. Cooks scoort goed, we hebben er gegeten en onze conclusie: wat een terechte hoge score!
Geef zelf je mening over Cooks