7.3

La Vallade doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

1 2 3 4 ... 13 ouder »

ErwinvanderLaan ErwinvanderLaan 20 mei 2012

Ik was er voor de eerste keer en ben meteen verliefd op het restaurant. Heerlijk gegeten in Franse sfeer. Goede kwaliteit, goede hoeveelheden en erg gezellig. Eindelijk weer eens een pareltje gevonden in Amsterdam.

aafjes aafjes 11 mei 2012

Heel lang niet meer geweest en vorige maand weer een keer gegeten. Het is altijd een verrassing wat je krijgt maar de kwaliteit is altijd goed, er zitten ook wat simpelere gangen tussen maar voor de prijs lijkt me dat heel normaal. Het hoofdgerecht was vis en werkelijk heel lekker. Als het goed weer wordt zeker weer eens gaan, lekker buiten eten.

wouter48 wouter48 30 april 2012

Altijd weer een genoegen om bij La Vallade aan te schuiven en je te laten verrassen door het menu van de dag: een bijzondere, romige uiensoep, heerlijke salade tussendoor, lekker stukje vis als hoofdgerecht, kaasplankje en een bescheiden, maar zeer smaakvol dessertje. Het is er gezellig, de bediening is vriendelijk en efficiënt en het eten is goed. Geen topkeuken, maar lekker en de prijs voor 5 gangen zeker waard.

InezJa InezJa 25 april 2012

Heerlijke plek, fantastisch eten, bijzondere wijnen. Culinaire toppers zonder pretentieus te zijn; alles is gegoten in een romantisch Frans jasje met een gouden biesje eraan. Ook voor niet Oost-bewoners een aanrader, want de fietstocht naar en vooral over de Ringdijk is an sich al de moeite waard.

connaiseur_1982 connaiseur_1982 15 april 2012

Ik raad dit restaurant aan als je met een klein budget, echt goed uit eten wil gaan.

Rustiek en traditioneel Frans eten, simpel en goed bereid. Wat maakt het dan Uitstekend ipv Goed? Je wordt verrast: Verwacht dus geen 'open deuren' op het eet-wat-de-pot-schaft-menu zoals Franse uiensoep.

De sfeer sluit hier perfect op aan: een soort gezellige huiskamer met een piepkleine bar en dito open keukentje. Indruk maken op je meisje gaat hier zeker lukken: La vallade is ook nog eens redelijk off-the-beaten-track.

MarthevanderPol MarthevanderPol 14 april 2012

Gezellig romantisch restaurantje met origineel concept: 5 gangen die alles een verrassing zijn. En het eten was echt héérlijk! Vooral de vis, hmm....
45 euro was alles uiteindelijk in totaal pp. (incl drankjes). Vind ik niet duur voor een echt goede keuken! Groetjes Marthe

rickyaiya rickyaiya 12 april 2012

Heerlijk gegeten in fijne sfeer! Alle gerechten waren lekker, al was een van de visjes niet heel goed gefileerd. Buikjes vol en tevreden huiswaarts!

loes2 loes2 12 maart 2012

Al jaren groot fan van La Vallade: het carte blanche-concept, het interieur, de bediening, de locatie. Het eten is er altijd goed, en het is dan ook een genot om je volledig te kunnen overgeven aan de menukeuze en kookkunsten van de chef van die avond. Voor wie de 5 gangen iets te veel zijn, kan sinds kort ook alleen een hoofdgerecht bestellen. Hoewel ik het zeer spijtig vond dat ik daardoor de halve kwartel met gnocchi en knoflookcrème (het voorgerecht) en het immer goddelijke kaasplankje moest missen, was dat voor mij vorige week een ideale optie. Het was een doordeweekse avond, we moesten de volgende dag vroeg op, dus 5 gangen en een fles wijn vonden we iets te veel van het goede. Maar met de nieuwe optie om alleen een hoofdgerecht te nemen (zeebaars met salsa verde was het deze avond), konden we op een ordinaire woensdag toch genieten van de sfeer en smaak van La Vallade.

Proever43563 Proever43563 7 maart 2012

La Vallade zit al jaren op de Ringdijk en met grote tussenpozen eet ik er. Dat de kwaliteit constant is vind ik een groot voordeel. Daarbij is het personeel ongedwongen en vriendelijk. Een vast menu, dus zonder keus is zeer aan mij besteed. Door deze gastvrije ambiance en geen geneus in kaarten kan ik al mijn aandacht op mijn tafelgenoot richten. De tafelwijn (wit en te fruitig) was niet mijn smaak en ik zal dus wel een fles bestellen de volgende keer (keren).

richard6 richard6 23 februari 2012

We have been to this restaurant 4 times. The food has always been good and well presented. The staff are efficient and attentive. The chef cooks relatively simple food very well which is all you can ask. Part of the joy of this restaurant is that you have to eat what you get so sometimes you taste some thing new. Congratulations to all who work there.

1 2 3 4 ... 13 ouder »

Geef zelf je mening over La Vallade