De gastvrouw is gigantisch; zo vriendelijk en ze weet van bijna alle klanten, die iets vaker komen, precies wat ze willen drinken. Vaak kan ze zelfs aangeven of wij een bepaald gerecht al eerder hebben gehad en dat terwijl wij dat zelf niet meer weten.
Het eten is gewoon heerlijk; de kok is dus gewoon geweldig!!
Het is daar zo lekker en goed dat wij daar echt meerdere keren per maand komen.
Het is een gezellig restaurant, midden in een woonwijk. Daardoor hangt er een informele sfeer, terwijl de bediening altijd beleefd en erg vriendelijk is. Iedere zaterdag en zondag is er een lopend buffet met veel keus en heerlijke gerechten. Op de menukaart staan veel verschillende gerechten, te veel om uit te kiezen! Maar de bediening helpt graag bij het maken van een keuze.
De kwaliteit van het eten en het vriendelijke gastvrije personeel is hun reclame!!
Ik ben het geheel eens met de vorige proever. Dit restaurant zit bij ons in de buurt, dus we komen er nogal eens.. Nog niet 1 keer hebben we daar spijt van gehad. Het eten is heerlijk, ziet er mooi/fris uit en zeer lekker op smaak, je proeft de versheid zeg maar. En het maakt niet uit of je gaat afhalen (DRUK!!!) of daar gaat eten, het is van een zeer goede kwaliteit. Het buffet is niet al te uitgebreid, maar overheerlijk. En je wordt zeer vriendelijk en persoonlijk benaderd, in een woord voor dit restaurant en de eigenaars: VOORTREFFELIJK!