ActiviteitenRestaurant
Open
Lunch
Diner

5 januari 2013

het eten was eigenlijk gewoon goed wat mijn waardering met een 6 niet doet vermoeden. Helaas was de prijskwaliteit verhouding echt onvoldoende. De porties waren dermate klein dat ik met dit schrijven nog steeds honger heb. (we hebben gekozen voor het 3 gangen menu van de chef. Hier hebben we 35,50 per persoon voor betaald. Met name het voorgerecht was bijna beschamend klein. de gangen zouden niet misstaan in een 6 of 8 gangen dineer, maar voor 3 gangen was het helaas te weinig. De wijnen waren echter goed! De bediening was weer wat minder, de serveerster gaf al meteen aan niet met een dienblad te kunnen lopen en liep dus regelmatig heen en weer. Al met al geen restaurant om naar terug te gaan, Eindhoven heeft meer te bieden.

Gegeten op: 5 januari 2013.
YC
YC
Proever in spe

12 november 2012

Tijdens de Dutch Design Week 2012 zijn we bij Boon gaan eten, want inmiddels weten we dat het prima vertoeven is.
We hebben weer heerlijk gegeten daar. Bij beide voor- en hoofdgerechten werd een prima wijnadvies gegeven. De "Bombe van rosbief" (voorgerecht) was iets te koud geserveerd, wat smaken doet verbleken. Da's jammer. Wij melden dit dan.
De gebakken heilbot was heerlijk mals.
Als hoofdgerecht hadden we "gebakken Iberico-rack" en de "gebakken kabeljauw met ravioli gevuld met ansjovis". Heerlijk klaargemaakt, sappig en grote porties.
Helaas stond er geen kaasplankje op de menukaart, maar bij navraag bleek dit gelukkig wel mogelijk. 1 kaasplankje voor twee, bleek een vijftal flinke porties kaas. Samen met een oude port was het weer genieten, hier.
De rekening bleek voor dit alles 90 euro te zijn, wat wij een perfecte prijs-kwaliteitverhouding vinden.
Dit was voor ons de derde maal dat we hier in enkele jaren zijn gaan eten. We komen graag weer terug!

Gegeten op: 26 oktober 2012.
fontein12
fontein12
Fijnproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

22 december 2011

Een fijn en mooi restaurant met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Mochten we nog een dagje Eindhoven doen, komen wij wel terug. Het is de moeite waard! Vooral de proeverij van lam is heerlijk.

Martini_lime
Martini_lim...
Expertproever

15 juli 2011

Wij houden niet van reserveren, maar hadden het geluk vanavond een tafeltje te krijgen op een leuke plek in de tuin. Ik koos voor het hoofdgerecht behorend bij het weekmenu, men deed niet moeilijk toen ik dit apart wilde (geen grote eter). Service zoals het hoort, zonder teveel poeha. Je bent tenslotte al met elkaar. Het eten was heerlijk! Goede prijs/kwaliteitverhouding.

edith12
edith12
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

23 juni 2010

Met een gezelschap van 9 mensen daar gegeten. De bediening was uitstekend en met veel respect voor ieders wensen. Het eten van iedereen (best hele kritische eters) was erg goed. Geen enkel op- of aanmerking. Alleen veel instemming over de presentatie, smaak en bereiding.

Schrijf zelf een recensie over Boon

Schrijf hieronder je recensie over Boon. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zaterdag
Diner17:30 - 21:30