| Keuken | Italiaans |
| Gemiddelde menuprijs | €42.50 |
| Huiswijn per fles | €19.50 |
| Huiswijn per glas | €4.00 |
| Openingstijden | 17.30-22.30, lunch ma-vr 12.00-14.30, zo gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Dat de roots van eigenaar Nello Natella in Italië liggen, straalt van de gerechten af. Hij heeft zijn vaderland nooit helemaal achter zich kunnen laten en een groot deel van zijn ingrediënten laat hij speciaal vanuit Italië invliegen. Zo zijn de hammen magnifiek en schaaft hij enthousiast van truffels uit Italiaanse bodem. Authenticiteit heeft natuurlijk wel zijn prijs en dat uit zich in een gepeperde rekening. Jammer dat een hoffelijke bediening niet bij die prijs zit inbegrepen, maar ook dat komt vaker voor bij een goede Italiaan.
Sjors 9 augustus 2011 | |
Prima restaurant, fijne bediening, professioneel en menselijk! |
arendjc 3 augustus 2011 | |
Dit restaurant staat niet voor niets als enig Italiaans restaurant in Eindhoven in de 'Lekker' gids. Kunnen ze daar lekker brallen terwijl wij bij Da Nello genieten van al het kwalitatieve en verse lekkers op de prachtige kaart.
Jan1981 12 juli 2011 | |
Lekker Italiaans eten maar wel een tikkeltje duur. |
J_Binnendijk 4 juli 2011 | |
Dit schijnt op Italiaans gebied een culinaire 'hotspot' te zijn. Die ervaring kan ik helaas niet delen. Zeer oubollige inrichting, veel te gehaast personeel, niet echt bijzondere gerechten. Het enige gevoel dat we kregen is dat we zo snel mogelijk moesten eten om de tafel weer vrij te maken voor de volgende klant... niet aanbevolen dus... |
lekkereten1970 28 juni 2011 | |
in 1 woord: HEERLIJK!!! |