6.9
6.7
6.7

KeukenEetcafé, Italiaans, Koffiebar & Lunchroom
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Even op adem komen tijdens een druk dagje shoppen? Dat kan prima met een lunch bij dit ‘gezellige tentje in de Negen Straatjes’. Het eten is hier ‘gewoon lekker, niet te bijzonder’. Neem bijvoorbeeld een ‘heerlijke bruine bol met gegrilde groenten en humus’ of als je hier ’s avonds belandt ‘een lekkere pasta of salade’ voor ‘een zeer schappelijke prijs’. Pas wel op, ‘de bediening heeft het erg druk, dus je moet geen haast hebben’.

eva1985 eva1985 8 januari 2012

Op het eten en de drankjes was niets aan te merken, een van de meisjes uit de bediening daarentegen was enorm arrogant en ronduit onbeschoft. We werden eerst een half uur genegeerd bij het bestellen van een simpel wijntje, vervolgens werd op botte toon gemeld dat ze over 35 minuten zouden sluiten, toen we alsnog iets wilden drinken werd dat op tafel geknald en vijf minuten later onze bon. Één keer, nooit weer dus.

Timsanin Timsanin 10 november 2011

Twee weken geleden bij Goodies gegeten op koopavond. Het interieur is hartstikke gezellig en de bediening aardig. Het eten was jammergenoeg helemaal niet lekker. Ik koos voor de 'truffelravioli met aubergine, olijfolie en pijnboompitten'. Aan deze vegetarische ravioli zat helaas kraak nog smaak: de inhoud leek nog het meest op droge ricotta en qua saus kon er niet meer af dan wat olijfolie en een paar plukjes rucola. Van de beloofde pijnboompitten lagen er welgeteld 2 op mijn bord en de aubergine heb ik niet kunnen ontdekken. Echt belabberd voor de 14 euro die ze ervoor vragen. Zeker bij de kleine kaart die ze hanteren en de nadruk die ze leggen op de 'huisgemaakte pasta' was dit een grote teleurstelling.

RoderickvD RoderickvD 8 november 2011

Leuke tent, vrolijke en goede bediening, prima eten.

Michelle Michelle 24 oktober 2010

Het knusse, kleurrijke interieur en het leuke personeel zijn voor mij de belangrijkste redenen om hier geregeld een hapje te eten. De pasta's en salades zijn simpel maar altijd lekker en niet duur. De nacho's uit de oven zijn bovendien een aanrader voor bij de borrel!

marjel marjel 3 september 2010

In deze prijsklasse: goed. Lekker zitten is iets anders, evenals vlotte bediening. Maar de kaart is voor zo'n klein tentje relatief uitgebreid - ook voor 'vlees noch vis-georienteerden'. Ook de non-vlotheid van het personeel wordt er gecompenseerd door relatieve vriendelijkheid. En ook het eten is met relatief goede zorg bereid. Ofwel, een aardige pitstop tijdens een 9 Straatjes-tocht.

Geef zelf je mening over Goodies

Maandagvan 12:00 tot 22:00
Dinsdagvan 12:00 tot 22:00
Zaterdagvan 12:00 tot 22:30
Zondagvan 12:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten