Gare de l'Est over zichzelf

wining & dinning on the urban edge....

ActiviteitenRestaurant
KeukenMediterraan & Internationaal
Bijzondere kenmerken topper

13 april 2013

Met een grote groep van zo'n 25 mensen hier gegeten, en de organisatie was vlekkeloos. Iedereen kreeg tegelijkertijd zijn of haar eten, met afwijkende smaken -vegetarisch, geen schelpdieren, geen vis -werd rekening gehouden. De bediening wachtte keurig tot de toespraakjes waren afgelopen, kortom: hulde aan de brigade. Het eten was ook nog eens van uitstekende kwaliteit, en het kaasplankje als derde gang is een uitmuntend idee. Leuke ongedwongen sfeer ook in dit voormalige koffiehuis.

Gegeten op: 11 april 2013.
Appels-1
Appels-1
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

8 maart 2013

Heerlijke avond is een fijn restaurant, Zoveel rust. Gewoon een paar uur uit eten, tijd tussen te gangen en hele goede service. De kalfssucade met eekhoorntjesbroodjus was heerlijk! En dat alles voor een hele nette prijs!

Gegeten op: 7 maart 2013.
Proever40340
Proever4034...
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

27 januari 2013

Zo vaak langsgefietst maar nu dan ook eindelijk gegeten. Wat was het gebouwtje vroeger? Een treinstation? Het doet in ieder geval knus aan, sfeervol, gedimd licht, houten tafeltjes. Het vaste 4 of 3-gangen menu is van goede kwaliteit, smakelijke wijnen, het kaasplankje had nog iets bijzonderder gekund, de bediening is attent. Kortom, echt een aanrader: wij komen terug!

Sally61
Sally61
Expertproever

19 januari 2013

Heerlijk gegeten afgelopen donderdag. We wonen niet in de buurt , maar als we in A'dam zijn is dit onze vaste stek. De sfeer is ontspannen en het menu iedere keer een aangename verrassing (ik kan altijd moeilijk kiezen, dus dit is voor mij top). En altijd een kaasplankje, lekker genieten. Ik schrijf nooit recenties, maar Gare de l'est wil ik graag delen. Het gebouw is uniek en nog parkeren voor de deur ook!

Gegeten op: 17 januari 2013.
SjaakenLieke
SjaakenLiek...
Proever in spe

16 januari 2013

Op mijn verjaardag heerlijk gegeten bij Gare de lést.
Ons favoriete restaurant, bediening super, zij adviseerden een heerlijke Hongaarse rode wijn, echt top.
Binnenkort gaan wij weer terug, weer zo'n heerlijk wijntje van de kaart uitproberen.

Gegeten op: 29 december 2012.

Schrijf zelf een recensie over Gare de l'Est

Schrijf hieronder je recensie over Gare de l'Est. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag18:00 - 22:00