ActiviteitenAfhalen, Bezorgen, Catering
KeukenHalal & Indiaas

15 mei 2013

geen voorstander van "buitenlands" wel van culinair, toch maar getracht en aardig verrast, smaken die je nooit eerder hebt geproefd en de klei-oven gerechten zijn werkelijk verrukkelijk, al met al een lekker gezellig avondje uiteten met de kids. was een recensie waard in ieder geval, groetjes J. Caelen

Gegeten op: 4 mei 2013.
veldenjp
veldenjp
Proever in spe

28 augustus 2012

Erg lekker eten en hele goede smaken, leek allemaal erg vers en bereid op het moment dat je er om vroeg. Wij hadden een kipgerecht gekozen die niet op de kaart stond (butter chicken), deze was erg lekker. De aankleding van het restaurant was kleurrijk, past wel bij de Indiase sfeer. De gastheer was erg vriendelijk en kwam tussendoor vragen of alles naar wens was. Een nadeel was wel: je krijgt erg kleine porties voor de prijs die je betaald. Wij vonden de prijzen erg aan de hoge kant. Verder prima restaurant. Door de prijzen en hoeveelheden zal ik er niet snel weer heen gaan, maar voor een keer lekker Indiaas eten is het prima! We hebben in ieder geval genoten!

lotje_angel_21
lotje_angel...
Fijnproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

3 april 2012

Hier afgelopen week snel een hapje gedaan, was geweldig. Geen 2e in Eindhoven zo goed binnen deze keuken. Super lekker verse kip gerechten, en de kip was dus echt lekker zoals je hem niet vaak proeft.

proever68
proever68
Meesterproever

11 maart 2012

Heel smakelijk, niet te spicy. Wij hadden vooraf onion bijee [een gefrituurd mengsel van uien en aardappel] en als hoofdgerecht tandoori garnalen. Vriendelijke bediening.

RickP
RickP
Fijnproever

9 februari 2012

Over dit restaurant kan je kort maar krachtig zijn. Eten is goed, service is goed. Gezellige sfeer, straalt ook stukje autenticiteit uit. Wij laten ook regelmatig eten bezorgen en ook hier voor geldt hetzelfde, goed eten en snel bezorgd. Bovendien kun je hier je bestelling via internet plaatsen en op gewenst tijdtip laten bezorgen.

Wim1970
Wim1970
Proever in spe

Alle 30 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Taj Mahal

Schrijf hieronder je recensie over Taj Mahal. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag16:00 - 23:00