DanielJF 6 maart 2012 | |
There are many types of sushi places in Amsterdam. If you are looking for THE best place...stop searching cuz Zushi is it!! Apart from the fact that their location and food is great....their service is outstanding. The owner, named Co, is a great host. Together with his team he runs the restaurant in such a nice way. Check it out for yourself!! |
horecafreak 27 november 2011 | |
Lekker, vers, leuk!!!!! |
MartinK 21 november 2011 | |
Ik sluit mij helemaal aan bij de vorige "proevers" hier onder. Sushi en sashimi zijn erg lekker en vers! Locatie is ideaal om hier wat te eten voor je naar de film of cabaret gaat. Leuke hippe inrichting met de gerechtjes die op de lopende bad voor je neus voorbij rollen. Prijs/kwalieit is prima in verhouding. |
cockyvon 14 oktober 2011 | |
Superverse sushi, ook heerlijk van de plaat kunnen eten, eigenlijk voor ieders smaak wel een hele lekkere en gezellige hap, iets om regelmatig terug te keren, evenals de sushi schotels die in diverse kleuren via de band rond keren. |
bert s. 7 oktober 2011 | |
de ligging is een feest, schitterend uitzicht op het opnieuw geopende wonderschone hotel del'Europe. Zalig gegeten, gevarieerd, vers, licht verteerbaar. Het was lang geleden dat ik hier was, maar het was opnieuw een feest. Je eet altijd meer dan je je voorgenomen hebt en tot slot een zalige espresso van illy. Ko en jouw team:"jullie zijn top" en ik uzou willen dat ik dichterbij woonde en jullie vaker kon bezoeken! Bedankt voor de adviezen en de uitvoerige uitleg!! |
SMarta 4 september 2011 | |
Nice restaurant, cleaned and nicely organized. Just a bit small |
Chitra 2 juli 2011 | |
Afgelopen maandag hier een hapje gegeten, we konden zonder reservering plaatsnemen, eerste indruk is goed, hippe tent, maar niet overdreven. Aan de lopende band komt de sushi aan je tafel voorbij schuiven en je kunt zelf kiezen wat je wilt proberen. We hebben dan ook van de heerlijke meest bekende sushi mogen genieten, maar ook van enkele aparte, dat zie je tegenwoordig niet meer zo vaak. Uiteindelijk werd er afgerekend aan de hand van het aantal bordjes(verschillende prijs/kleur)en moet ik eerlijk bekennen dat de rekening redelijk mee viel. Bediening was vlot en vriendelijk, wat ook zeker belangrijk is.. |
Ric-lust-alles 6 april 2011 | |
Heerlijke sushi en sashimi van de lopende band. Gekoeld wit wijntje erbij, of warm saké'tje. Leuke mensen, hippe plek en ideaal als je bijvoorbeeld nog naar de Kleine Komedie moet. Alles goed- vis vers, een paar originele maki-varianten en prettige omgebing. Wij noemen dit een JA-ppanner! |
Tomas 8 februari 2011 | |
Weer heerlijk gegeten, ondanks dat er nu in Amsterdam veel meer keus is gekomen kan je Zushi echt niet vergelijken met de "vreetschuren" zoals wij die noemen ;-) mooie zaak, uitmuntende kwaliteit sushi & teppanyaki |
Isa1967 30 november 2010 | |
weer heerlijk gegeten gisteravond :-)
Geef zelf je mening over Zushi