| Keuken | Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
jwalstra 2 april 2012 | |
Echt een leuk restaurant om langs te gaan. Voor even te zitten en bijkomen van een wandeling en achter staat geheel keurig ingedekt ten behoeve van de eters. Geheel in semi ouderwetse stijl. De bediening helpt op uitstekende traditionele wijze de gasten echt gewoon goed en gastvrij en ik kan dat wel waarderen. Eten is er ook heerlijk niet overdun maar meer (beter zo u wilt) dan gemiddeld. Voorgerecht gerookte vissoorten en gebakken gamba's in dillesaus (Olle Grieze) echt van topkwaliteit, met veel creativiteit gemaakt, echt de uitschieter van het gehele menu top van de kok. Het stoofpotje (Snorrepotsje) en de kippenlevertjes (Meppeler Klokkies) met appel en nog veel meer echt meer dan de moeite waard er weer eens heen te rijden. Ze hebben zelfs speciaalbieren op de kaart (jammer dan met de auto). Nu eens geen nagerecht. |
hendrikrenkema 27 december 2011 | |
prima keuken, goede prijs kwaliteit verhouding, keuze voor elk wat wils. |
Briziet 5 februari 2011 | |
Dit is echt genieten; we hebben heerlijk gegeten in een sfeervolle omgeving met vriendelijke bediening. De smakelijke streekgerechten die verwijzen naar Groningen, Friesland of Drenthe zijn echt super lekker. Zowel het voorgerecht (frisse salade en perfect gebakken gamba's), hoofdgerecht (super verse vis en malse biefstuk) en het toetje zijn smullen. Perfecte prijs/kwaliteitverhouding en gezellige sfeer. |
Dannealle 30 augustus 2009 | |
Wederom genoten van de gevulde kipfilet van roomkaas en dadels overgoten met port en cranberry saus! Waag het niet om dit van de kaart af te halen! Ik kom hier graag terug |
Geef zelf je mening over De Drie Provincien