| Keuken | Frans & Wijnbar | |
| Huiswijn per fles | €20.00 | |
| Huiswijn per glas | €4.00 | |
| Openingstijden |
| |
De wijnkaart is stukken uitgebreider dan de menukaart, toch ligt de focus van deze zaak net zo goed op het eten. De chefs bereiden echte Franse klassiekers zonder te veel poespas. Bijzonder is natuurlijk de uitgebreide keuze aan wijnen. Er zijn er vijfendertig per glas te bestellen en meer dan honderd per fles. Laat je adviseren door de enthousiaste eigenaar en je wordt al net zo enthousiast over dit restaurant. Deze wijnbar is echt een keer wat anders tussen alle eetcafés in De Pijp en het uitzicht over het levendige Gerard Douplein blijft uniek.
Plon 25 januari 2012 | |
Een paar weken geleden gegeten bij Boelen & Boelen. Erg lekker goede wijn! lekkere vis. Je zit er prettig niet te dicht op elkaar. vond het wel prijzig maar het was het wel waard! |
ddmuse 14 januari 2012 | |
we enjoyed the food, atmosphere and wine very much! Thank You! |
Barbaravw 11 oktober 2011 | |
Wij hebben afgelopen vrijdag gegeten bij de wijnbar, zonnevisfilet met safraan en heerlijke groenten; het was perfect klaargemaakt! Voor toe namen we een kweepeer clafoutis met kweepeer ijs waar we ons niks bij voor konden stellen maar het was meer dan verrukkelijk!!! De wijn erbij was ook goed gekozen door de bediening, kortom, toptent! |
ChantalPierewijer 29 juli 2011 | |
Onlangs gegeten in de wijnbar. Bediening is zeer attent en nonchalant formeel. We kregen precies de goede wijn spijs combinatie. Hoewel er geen vegatarisch gerechten op de kaart staan maakte de kok voor mijn tafelgenote risotto. Heel erg lekker. Ook veel verse groenten en niet te gaar. Ik kom hier zeker terug. Groeten, Chantal |
swokkie 22 juli 2011 | |
Vanavond heerlijk gedineerd, bij de wijnbar. De bediening is heel aardig en neemt echt de tijd voor je. Het eten was zalig, en je zit echt fijn onder de warmtelampen op het terras( met name met dit koudere weer) Lekkere wijnen en heel veel keus. |
Geef zelf je mening over Wijnbar Boelen & Boelen
| Vrijdag | van 18:00 tot 22:00 | |
| Zaterdag | van 18:00 tot 22:00 | |
| Zondag | van 18:00 tot 22:00 | |
Opmerkingen
Tussen Kerst en Oud & Nieuw wel open!!! U kunt ook buiten de openingstijden om reserveren voor groepen! Ook op maandag en ook voor lunch of een (wijn)proeverij!! Hiervoor: sales@wijnbar.nl