Killie Killie 28 januari 2012

Redelijk restaurant. Tikkeltje saai. Te weinig onderscheidend.

Proever77718 Proever77718 6 juli 2008

wij hebben afgelopen wandelweekend (4-6 juli 2008) bij hotel De Vos gelogeerd en gedineerd. Het was werkelijk een belevenis! Zowel de bediening (zeer persoonlijk en relaxed), de inrichting (stemmig en charmant) als de kwaliteit van het eten is perfect. Het zaterdagsmenu was een vismenu, bestaande uit een voorgerecht (bouillion met zeebaars), hoofdgerecht (zeer malse sliptongetjes) en een perfect toetje (diverse ijs, cholocade, fruit).
Echt een feest! En de prijs/kwaliteit verhouding is erg gunstig.
Wat ons betreft een aanrader!

Bert en Meta Valkeman (Den Haag)

Proever71000 Proever71000 9 februari 2008

afgelopen vrijdag zijn wij gaan eten bij de vos in Echt. We hadden niet gereserveerd en de tent zat aardig vol. De uitbater, Rob heeft ons aan de bar gezet met een drankje van de zaak en binnen 5 minuten werd er een kleine accomodatie voor ons geregeld zodat wij met ons vieren konden eten. Top geregeld...De bediening is er vriendelijk en het eten, wat voortreffelijk smaakte, werd snel geserveerd. De huiswijn die ons geadviseeerd werd was de lekkerste wijn die ik ooit ophad.
Kortom we hebben er ca. 2 uur gezeten en het was top. Een echt(e) aanrader. Voor ons is het een 10 waard !

Proever60708 Proever60708 16 mei 2007

Een zakenrelatie maakte mij erop attent dat bij Hotel de Vos te Echt het goed vertoefen is een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding icm betaalbare huiswijnen

Op moederdag jongsleden was er nog maar net plaats voor ons viertjes het was er gezellig druk de zaak was vol.

We werden door het bedienend personeel attent gemaakt op het 4-gangen moederdag menu met verse asperges kosten van dit menu € 27,50 perpersoon

Mijn zakenrelatie heeft gelijk de kwaliteit/prijsverhouding was bijzonder goed Eten zoals eten moet zijn ( eindelijk is geen torentjes )gewoon goed geen poespas en heel betaalbaar.

We zijn wel benieuwd naar de a la carte kaart daar stonden een aantal verrassende combinaties op zoals een kreeften Rouqfort saus bij een zeewolf filet .

Kortom Hotel de Vos is mij goed bevallen, bediening is jong en moet nog het een en ander onder de knie krijgen maar dit komt wel goed.

Eten een 9 ( op basis van het moederdag menu )

Enthourage 8,8

Bediening 7,5

Proever56232 Proever56232 24 januari 2007

Prima restaurant, de entourage maakt een ietswat verouderde indruk, maar de service en de kwaliteit van het eten zijn prima in orde!
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Proever55102 Proever55102 26 december 2006

Prettige ontvangst, bevlogen mensen en uitstekend menu met dito wijnen. Voor herhaling vatbaar!

Geef zelf je mening over De Vos