MStolk 1 mei 2012 | |
Vorige week gegeten bij de waag. Het eten was erg lekker, metname de wijn-spijscombinatie, zoals aangeraden werd op de kaart was een succes.
mauriceb 17 april 2012 | |
Een prachtige locatie midden in de stad, met 300 kaarsen heb ik mij laten vertellen door de bediening. Het eten is heerlijk, goede verse producten met uitstekende wijnen. En goede bediening, kortom een echt avondje uit! |
alda 15 april 2012 | |
Prijs/kwaliteit ver te zoeken. Veel geld voor niet exquis, maar wel weinig eten. Een duidelijk geval van "ons bin zunig" of "laten we straks nog even bij de snackbar langslopen".
borspil 15 april 2012 | |
Mooie locatie, maar bedroevend weinig eten voor veel geld!! Poleta, 4 reepjes gefrituurd brood met een beetje wokgroente voor 18 euro, of een biefstukje ter grootte van een tartaarse met een bakje met 6 frietjes voor 28 euro? Als je geen trek heb en een dikke beurs, kun je hier terecht. |
Zonneke 6 maart 2012 | |
In de Waag is een leuke locatie om te gaan lunchen ! Het is er héél gezellig tafelen met al die kaarsen. Dit zorgt toch wel voor een bijzondere sfeer. De lunchkaart is niet bijzonder uitgebreid, maar wat we gekozen hebben was lekker ( hamburger met frietjes en garnituur). Vooraf had ik een glaasje proseco als apéritiefje; Naar mijn mening waren de bubbels er wat uit. Ik heb dit gemeld en ze hebben me zonder morren een nieuw glas uit een nieuwe fles gegeven. Ik denk niet dat ik deze locatie zou kiezen om te gaan dineren.
Rob_Margriet 6 maart 2012 | |
Afgelopen vrijdag ongepland In de Waag terechtgekomen. Een geweldig mooi restaurant met een aantal pluspunten. In de eerste plaats de bediening: buitengewoon professioneel en attent. Niets was te veel en aan al onze wensen werd met veel plezier voldaan. Daarnaast was het hoofdgerecht heerlijk, zoals je mag verwachten, maar werden we vooral heel blij van het kaasplankje met daarbij de portproeverij. Drie heerlijke glaasjes port, waarbij met veel plezier werd uitgelegd wat we precies hadden gekregen. Heerlijk. Hier gaan we de volgende keer weer naartoe. |
aenc 19 februari 2012 | |
Heerlijk gegeten,mooie nieuwe kaart,met zorg samengesteld.Complimenten aan de keukenbrigade zelfs de gebakken andijvie was heel erg lekker.Bediening heel vriendelijk en professioneel. Goed wijnadvies bij ieder gerecht,dit met verstand van zaken.Alleen maar lof! |
annemarijn 17 februari 2012 | |
Afgelopen dinsdag met "Valentijnsdag" in De Waag gegeten.
olijvenmetknoflook 15 februari 2012 | |
mooie lokatie, mooi interieur beetje te snelle bediening even rustig eten is er niet bij, en waanzinnig lekkere toetjes. |
Pannekeet 3 februari 2012 | |
Heerlijk gegeten, attente bediening en een fantastische sfeer. Een echte aanrader! |
Geef zelf je mening over In de Waag