| Keuken | Frans |
| Minimum menuprijs | €29.50 |
| Huiswijn per fles | €16.50 |
| Huiswijn per glas | €3.25 |
| Openingstijden | 12.00-21.30 uur, za vanaf 17.00 uur, zo vanaf 14.00 uur, ma en di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
SylvT 15 november 2010 | |
Gistermiddag een verjaardag gevierd.
ad_wijgerde 9 juni 2008 | |
wederom heer lijk gegeten. Het zes gangen verassings menu blijft een aanrader. het enige wat geen verrassing meer was is het toetje. De exotische soep was top. Ook was de wijn (sauvigion blank chili) erg lekker en voor een prima prijs. |
onzehans 8 november 2007 | |
De amuse was fijngehakte rauwe witlof met fijngehakte gekookte ham, heus waar! Rolletjes gerookte zalmgevuld met niet geheel verse taug� en kerriesaus bij Hollandse garnalen vormeden het voorgerecht: waardeloze combinaties. Bij het grand desssert kwam alles rechtstreeks van de groothandel, althans daar leek het op. En ondanks de belofte bij reserveren geen wild bij het verassingsmenu in het wildseizoen. Wel kregen we na afloop ieder een lelijk bord. Kortom : een tegenvaller dit keer voor toch � 60,00 per menu.
Proever49690 6 oktober 2007 | |
Heerlijk gegeten bij dit restaurant met enorm vriendelijke en gastvrije bediening. Geen spectaculaire smakencombinaties, maar gewoon heerlijk eten (geweldige portsaus bij de tournedos) in zeer ruime porties. Op mijn opmerking dat ik van de dessertkaart eigenlijk niet kon beslissen wat mij nu het lekkerst leek, werd spontaan een soort Gran Dessert samengesteld van ieder nagerecht wat in huis was...Geweldig! Absoluut een aanrader voor een avond gastvrij en ongecompliceerd genieten! |
ad_wijgerde 1 juli 2007 | |
Heerlijk getafeld bij de tramhalte, 6 gangen verassingmenu. De amuse was parmaham gevuld met tapenade. Het voorgerecht was een taartje van gerookte zalm met 2 bagnets van gerookte paling en wat sla. Hierna de schuimsoep van courgettes met paprika en kuikenborst. Toen de op de huid gebakken zeewolf met aparte groenteblaadjes. De spoom bestond uit een vanille ijs met room en Galliano. Het hoofdgerecht was aangebraden entrecote met knapperige groenten garnituur en een aardappel hapje. Het toetje bestond uit verse aardbijen met een vanille sausje, een aardbijen mousse en een potje met chocolade mousse. Alles was verrukkelijk klaargemaakt. Als begeleiding hebben we de huiswijn gedronken die ook lekker was. Zuid Afrikaanse wijn, de witte van steen en de rode was cape red. De bediening was goed verzorgd, wel door 4 verschillede obers bedient. En echte aanader met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. |
Geef zelf je mening over D'Ouwe Tramhalte