KeukenAziatisch

Hansbreij Hansbreij 1 april 2012

Netjes en redelijk onderhouden restaurant. Wij zaten in de serre, was best aardig. prima stoelen. Eten viel erg tegen.Wij hadden een vijf gangen menu, maar niet voor herhaling vatbaar. De eerste gang: vette frituurhap met bevroren surimi. Tweede gang: Maissoep was net behanglijm (zelfde kleur, zelfde dikte). Bij de zalmschotel erna kregen we allemaal een andere grootte qua portie: ik formaat sardientje, buurman formaat forse zalmmoot. Mijn broccoli was nog rauw, die van de buurman te gaar. Rijstschotels erna waren wel aardig, tenminste weer wat andere kruiden en smaken. Maar de bediening was traag, en niet erg vriendelijk. Wij komen niet terug.

CarlaBosman CarlaBosman 18 maart 2012

Buffet met vier personen. Ik wil er niet flauw over doen, want het was niet duur (Sweetdeal). We werden vriendelijk ontvangen. De ambiance was zoals bij een klassiek Chinees restaurant van 30 jaar geleden en zo was het voedsel ook. Mijn dochter was enorm teleurgesteld omdat er niets Japans te vinden was (hoewel dat wel in de omschrijving stond). Ruim 40 gerechten was ook zwaar overdreven. Alles was volstrekt standaard: foe yong hai, tjap tjoy, sate, bami, nasi etc. Niet heel vies maar ook niet echt lekker. De rijst was uitgedroogd en er was vieze friet, stokbrood en kruidenmargarine. Highlight is de teppan-yakiplaat met een kok die fantastsiche kunstjes uitvoert met zijn pepermolen. Wel weer jammer dat het eten dat hij maakt redelijk smakeloos is (alleen wat sojasaus erop). Een grappige retro-ervaring maar wij gaan niet meer terug.

jmputman jmputman 26 december 2011

Eerste Kerstdag gebruik gemaakt van het buffet met 3 personen. We vonden de keuze behoorlijk beperkt en de kwaliteit erg matig. Veel vet tussen het vlees. De bediening was vriendelijk en de prijs ook. Vanwege de drukte bij het bereiden door de kok hebben we hier geen gebruik van gemaakt. Geen aanrader voor een volgend Kerstdinee.

Herand Herand 4 december 2011

Regelmatig wezen afhalen, maar nu nooit meer.
Ik heb in 3 weken tijd 2 keer ijzerdraad in mijn eten gehad, waarschijnlijk van een schoonmaakspons.
Ik ben bij de eerste keer meteen terug gegaan en heb een klacht ingediend, volgens mij boeide het de eigenaar niet zo, ik mocht de volgende keer wel een gratis menu uitkiezen.
Bij de 2de keer ben ik ook weer terug gegaan, en heb gezegd dat dit echt niet kan, en dat ik hier niet meer terug kom.
Hij zei dat hij nu wel actie gaat ondernemen, zodat dit niet meer gebeurt, en ik mocht weer een gratis menu uitkiezen de volgende keer.
Maar ik heb geen vertrouwen meer in dit restaurant, en komt er niet meer.

ienie ienie 13 mei 2010

Op en top in orde, de bediening is netjes verzorgd. Inmiddels natuurlijk wel rookvrij. De prijzen zijn zeker niet te duur. Of je nu afhaalt of daar gaat eten, de kwaliteit is perfect!

Geef zelf je mening over Ming Palace