Bexter 1 april 2012 | |
Lekker gegeten hier vorige week zaterdag. Akoestiek is minder, ik kon mn tafelgenoot af en toe niet horen. Service is prima. Er werkte die avond een nieuwe ober en deze deed zijn werk prima. Wist veel en had er duidelijk zin in. Aanrader als voorgerecht is momenteel de coquilles met truffel (de kaart wisselt om de zoveel weken). Ook de cava in de roze fles (weet het merk even niet meer) is een aanrader. |
camiel79 13 maart 2012 | |
Blijft altijd weer erg goed. Vanavond de tong als hoofdgerecht gekozen. Heerlijk. Perfect geserveerd. Bediening zoals altijd weer uitstekend. Dit restaurant is een aanrader voor de ware visliefhebber !!! Niet goedkoopste restaurant, maar wel degelijke kwaliteit op je bord. |
Hesiod 3 maart 2012 | |
Waarschijnlijk één van de beste restaurants van Amsterdam.....qua eten dan. Qua service misschien wel het beste restaurant. Zo heerlijk ongedwongen, relaxed, maar altijd in de buurt zodat het je werkelijk aan niets ontbreekt.
Dutchboy 22 februari 2012 | |
Kwart over tien (22:15) en we waren nog steeds welkom om te eten. Wat een uitstekende keuken en goed personeel. Geen moment hadden we het idee dat we moesten opschieten. Vooraf de salade van kreeft en eendenlever & een bouillabaisse. Mijn salade was goed en mijn gast vond de soep erg smakelijk. Als hoofdgerecht hadden we beide een zeetong. Wat een kanjer en zeer goed van smaak al was de prijs van 50 euro wel prijzig. Het nagerecht, chocolade, was een verwennerij. We waren ook goed geadviseerd over de wijn, Sant Valentin. Al met al een hele mooie ervaring en kan niets anders zeggen dan: uitstekend ! |
Proef78 11 februari 2012 | |
2 weken geleden bij vis aan de schelde gegeten. we waren erg tevreden. erg mooi geworden na de verbouwing. erg lekker voorgerecht met krab, mais en bergamot gegeten. de rest van de gerechten waren ook smakelijk. wij komen hier nog eens terug. |
yweijer 6 februari 2012 | |
gisteren 5-2 wezen eten en het was helemaal goed. combinatie van service en eten was perfect. was de 1ste keer en we waren wel verrast over de gerechten die naar onze mening iets te ingewikkeld waren en niet genoeg VIS ... maar dat neemt niet weg dat we heerlijk gegeten hebben met Maastrichtse wijn en een top service!
EllenRoos 28 december 2011 | |
Gisteren hebben wij een geweldige ervaring gehad kwalitatief helemaal top en sterwaardig ook de bediening was heel erg goed. Wij hebben een fantastisch menu gegeten en werden elke keer opnieuw verrast door de bijzondere combinaties. Wij vinden Vis aan de Schelde een echte aanrader
EllenRoos 4 oktober 2011 | |
werd vandaag gebeld door het restaurant en wij hadden helaas de tafel waar alles mis ging.
HilverProever 30 september 2011 | |
Van de week vier gangen van de chef gegeten bij Vis Aan De Schelde. De entourage doet wat goedkoop aan, maar dat is natuurlijk niet het geval. Het was een avond met hoogte en dieptepunten. Een heerlijke amuse en een smakeloze variant. Toen we dit aangaven krgeen we overigens een perfecte vervangende amuse voogeschoteld. De opener van tonijn was heerlijk, daarna hadden we een erg glazige schol waarvan we niet zeker zijn of hij wel goed gaar was. Het hoofdgerecht was een rogvleugel zonder smaak met erg simpel garnituur. Het toetje was wel weer erg lekker. Ups and downs dus en dan is de rekening wel echt te hoog. |
De_Salamander 4 september 2011 | |
Eind augustus hebben wij voortreffelijk gegeten en gedronken bij Visaandeschelde. Wij kozen de l'enfant terrible van Domaine la Grangette als wijn bij onze visgerechten. Weinig verrassend, maar o zo lekker.
Geef zelf je mening over Visaandeschelde