Van Vlaanderen over zichzelf

Geopend voor lunch en diner. Geniet op het terras aan het water of in het sfeervolle restaurant van de gerechten van Floris van Ginkel (Chef-kok/eigenaar) en zijn keukenbrigade. De locatie in het centrum van Amsterdam is tevens ook zeer geschikt voor uw zakenlunch of diner.

KeukenFrans & Mediterraan

‘Vakmanschap en gastheerschap’. Deze zaak combineert ‘hoogstaand culinair met een ogenschijnlijke informele en gemoedelijke sfeer’. De bediening zorgt bij binnenkomst voor een ‘vriendelijk en gastvrij onthaal’ en tijdens het diner wordt je zoveel mogelijk ‘in de watten gelegd’. Het personeel is bovendien ‘voorzien van een goed geheugen en geeft enthousiast toelichting bij de verschillende gerechten’. In de keuken wordt gewerkt met ‘ingrediënten van topniveau’ en dat proef je. Wel is er een enkele keer sprake van ‘een mindere smaakcombinatie’. Een ander klein minpuntje is het interieur, dit is ‘traditioneel en weinig bijzonder’.

yenb yenb 23 oktober 2011

Super restaurant met een erg leuke uitstraling en ontzettend lekker eten. Het maakte niet uit wat je bestelde, echt alles was lekker. De amuzes zijn leuk en gevarieerd, zelfs als je niet van eieren houdt :). Voor onszelf en onze internationale gasten was het een perfect restaurant om te ontspannen en een lekker hapje te eten. De prijs kwaliteit was goed. Wij komen zeker een keer (of vaker) terug!

Osprey Osprey 17 september 2011

Heerlijk 4 gangenmenu, goede huiswijn. Informele prettige bediening. We spreken nog veel over dit diner (het begon al met een paar fantastiche amuses).

guido123 guido123 3 september 2011

Ooit mijn favouriete restaurant. Na wisseling van eigenaar en kok een teleurstelling. Gisteren een te zout voorgerecht gegeten. Eerste gangen te snel uitgeserveerd en vervolgens veel te lang moeten wachten. Erg lawaaiig. Tweede maal dat restaurant mij zeer teleurstelt. Helaas!

rschaap rschaap 10 augustus 2011

Gisteravond een 4 gangen menu gegeten na een tip van een collega. Wat een heerlijk restaurant! De amuses, goede samenstelling/opbouw van de menu's en de rustige profs bediening maakten onze avond zeer geslaagd. De combinaties van producten waren verrassend en de gerechten zagen er stuk voor stuk prachtig! Deze mooie smaken werden versterkt door de met zorg uitgekozen wijnen. Wat mij betreft een aanrader en kom hier zeker terug! Ga zo door!

kik1 kik1 1 mei 2011

Afgelopen woensdag echt heel lekker gegeten bij Van Vlaanderen. In kwaliteit en originaliteit doet het niet onder voor menig sterrenzaak. En het leuke van Van Vlaanderen is dat de prijzen heel redelijk zijn.

Geef zelf je mening over Van Vlaanderen

MaandagGesloten
Dinsdagvan 12:00 tot 22:00
Woensdagvan 12:00 tot 22:00
Zaterdagvan 18:00 tot 22:00 Geen lunch
ZondagGesloten

Meld dit restaurant als gesloten