Pim's Poffertjes en Pannenkoekenhuis is mijn favoriete stek, al jaren! Ik ben daar inmiddels zo'n vaste klant dat ik een kortingskaart heb gekregen van ze. De kwaliteit is constant: heerlijke pannenkoeken. De chocolade is geen chocoladesaus, maar gesmolten echte chocolade!! Het vers fruit bestaat niet uit goedkope druiven, maar uit frambozen, aardbeien, meloen, ananas, allemaal vers. De poffertjes neem ik altijd als toetje, die krijg je nergens zo lekker als hier. Je kunt hier voor weinig geld ontzettend lekker eten. Nog een aanrader: de milkshakes!
Met 7 personen op het terras bij Pims Pofferjeshuis gegeten.Pannenkoek was voortreffelijk,personeel attent en vriendelijk.Kaart met ruime keuze en redelijke prijzen.Een aanrader zo midden in de stad!
Leuk pannenkoekenhuis. De pannenkoeken en poffertjes zijn goed klaargemaakt. Als je bij reservering aangeeft niet tegen melk te kunnen, maken ze de pannenkoeken met sojamelk. Goede service dus! De gastvrouw is zeer vriendelijk en de bediening is snel!
Heerlijke pannenkoeken worden hier geserveerd in een leuke ingerichting; de keuken is open, en het interieur is van hout. De sfeer is bijna nostalgisch te noemen door het treintje dat bovenin het pannenkoekenhuisje rondrijdt. De scheiding van de tafels door wandjes heeft een knus gevoel tot gevolg, en maakt natafelen uitnodigend. Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam.