| Keuken | Frans |
| Gemiddelde menuprijs | €50.00 |
| Minimum menuprijs | €41.00 |
| Huiswijn per fles | €25.00 |
| Huiswijn per glas | €4.50 |
| Openingstijden | 17.00-21.00, lunch op afspraak Meld dit restaurant als niet meer open » |
In het koetshuisje van kasteel Crabbehoff is deze stijlvolle zaak gevestigd. Gastvrouw Soula Snijders zorgt voor een warm welkom en uitstekende service. Uitgebreid worden alle producten toegelicht die perfect aansluiten bij het seizoen. Echtgenoot Henk Snijders staat achter de kachel en verstaat eveneens zijn vak. Alles maakt hij met de hand gemaakt en de smaken kun je prima bestempelen met de term 'subliem'. Je kunt niet à la carte bestellen, maar laat je met een gerust hart verrassen met een drie-, vier-, vijf- of zesgangenmenu van de chef.
sander1969 30 maart 2012 | |
In de nieuwe serre gezeten en gekozen voor het 5 gangen surprise menu + wijnarrangement.
rudino 26 november 2011 | |
verrassend jubileum menu met bijzondere details. Kundige en zeer vriendelijke bediening en persoonlijk kontakt met de chef, een aanrader! |
LR 26 november 2011 | |
Laat ik beginnen met wat ik goed vond; het dessert was mooi en lekker, net als het warme brood vooraf, daarnaast is de entourage mooi.
Gelderlander 12 november 2011 | |
Heerlijk verse producten. Bediening vriendelijk en gastvrij. Verrassende locatie geschikt voor een heerlijke avond waarbij je de dagelijkse beslommeringen achter je kan laten. 2e bezoek gaan we zeker doen. Op 50 m ruim voldoende parkeergelegenheid. Geschikt voor zakelijk en privé. |
Nicol6 24 mei 2011 | |
Mijn man en ik vonden de verassingsmenu niet zo geweldig.
Geef zelf je mening over De Hoff'nar