Bigboss 23 april 2012 | |
Wederom erg goed gegeten bij Toscanini; niet de beste Italiaan van Amsterdam maar wel erg sfeervol en met het eten en de wijn is gewoon niks mis. Wel aan de dure kant. |
proeflekker 14 april 2012 | |
Was weer een feestje. Wel verschil in de bediening. Heerlijk gegeten, goed advies , gezellige sfeer / mooie entourage. Genoten van de passie van de chefkok! |
Oudkerk 14 april 2012 | |
Lekker gegeten in dit mooie sfeervol restaurant italiaanse authentiek de smaken en qualiteit de bediening was aardig de wijn kaart is prima qua keuze |
AlleWijmenga 3 april 2012 | |
Zeer teleurgesteld in het (dure) verrassingsmenu. Ook bediening niet erg attent. Lang wachten tussen de gangen. Op zich leuk restaurant, maar erg lawaaerig. Dit restaurant was ons aanbevolen, maar weet niet of er een tweede keer komt. |
pascalcam 2 april 2012 | |
6 gangen menu"(à 47,50 pp) genomen, zeer kleine porties, geen samenhang, herhaling van smaak (risotto met worst) hoofdgerecht was opgerold gehakt, minimaal toetje (3 hapjes waarvan een werd gepresenteerd met de woorden:"ik weet niet wat het is, u zult het wel proeven!", 4 uren aan tafel, Italiaanse "touch" gemist. Verhouding prijs/kwaliteit ver te zoeken.
Ronald vd S 20 maart 2012 | |
Het eten is geweldig, kwaliteitsingedienten, straight forward gerechten en goed klaar gemaakt, hulde! Maar wat is die bediening slecht. Aan de bar kan men niet eens onthouden wat je wil drinken en als het al komt moet je even de prijs checken. Kan zo maar zijn dat je een glas van 8 euro in handen geduwd krijgt. Je krijgt het gevoel dat het een eer is dat je daar mag eten en dat je bediend wordt... wat een arrogantie. Ongelooflijk dat het restaurant keer op keer nokvol zit... Moet door de keuken komen! |
cheesecakefactory 3 maart 2012 | |
Ik kom regelmatig in italie en heb daar in heerlijke restaurantjes mogen eten... Zoek je heerlijk italiaans eten echter iets dichter in de buurt dan ben je bij toscanini aan het goede adres! Uitermate goed gegeten! De sfeer kan wat arrogant aandoen maar dat is eerder een amsterdams 'trekje' dan van het restaurant zelf! Kan niet anders zeggen dan uitstekend, overheerlijk eten! |
Fabian73 14 januari 2012 | |
Uitmuntend in zijn eenvoud, zoals Italiaans eten zijn moet. Levendige sfeer en sfeervolle inrichting. At met Klanten uit Toscane, die ook zeer onder de indruk waren. Kom hier zeker terug. |
Chris168 4 januari 2012 | |
Wat een geweldige ambiance heeft dit restaurant. Het is er vaak druk. Maar je hebt niet het idee dat het claustrofobisch is. We zijn gisteren geweest en hebben voor het 6 gangen menu gekozen met een bijpassende wijntje (aangezien ik nog moest rijden). De gerechten waren één voor één goed op smaak. De porties zijn niet al te groot. Maar wat wil je met een zes gangen menu. Volgende keer neem ik de bistecca. Deze zagen we bij de buren. Erg sappig zag het er uit. Als je gaat probeer dan een plekje te bemachten voor de keuken. Dan kan je de keukenbrigade hun magie zien uitvoeren. We hebben een ons kostelijk vermaakt. |
Sofievdmeer 23 december 2011 | |
Ik blijf hier terugkomen. |