woudenberg 13 mei 2012 | |
Vooral als je met twee personen bent en aan de lange bar kan zitten is het een heel gezellig plekje. De tapa's zijn top en de huiswijn erg goed. Wij waren met vier personen, dan kom je achter in de zaak te zitten waar twee tafeltjes staan voor vier personen.wat in eerste instantie minder gezellig overkomt. Het personeel / eigenaar is erg aardig. |
debbie_elisabeth 6 mei 2012 | |
Gemoedelijke, authentieke sfeer: de ervaring van het eten aan de bar maakt het heel gezellig. Goede gevarieerde keuze uit mooie tapas: ze zijn niet allemaal even bijzonder. Vooral voor met z'n tweetjes een erg leuk plekje om te eten en te kletsen! |
Renmeij 2 mei 2012 | |
Heerlijke tapas gegeten op een vrijdagavond. De barman heeft voor ons de diverse tapas uitgezocht en zijn keuze was erg goed. Het restaurant is klein waardoor erg sfeervol net alsof je in Spanje bent. De huiswijn drinkt heerlijk weg bij de tapas. |
robertmars 15 februari 2012 | |
Dankzij A la Plancha was mijn valentijdsdag meer dan geslaagd. We werden verrast met een overheerlijk Mix Tapas. Je proeft dat het eten met passie bereid word en de versheid van de ingredienten proef je ook meteen. Naast de uitstekend Mix Tapas was de bediening zeer attent. Wij komen hier graag terug en hopelijk weer even gezellig en knus. Daarbij is de prijs/kwaliteitverhouding uitstekend. Kortom het was Toppieeeee!. |
Joli en Tiep 12 februari 2012 | |
Ik vind het ongelofelijk te horen hoe slecht sommige mensen de bediening en de sfeer hier beoordelen. Dit is zonder twijfel de beste tapas tent van amsterdam en zelf een van de betere van barcelona!!!
Pontifex 12 februari 2012 | |
Oplichting heeft een nieuw gedaante: Tapasbar a la Plancha. De abominabele en praktisch non-existente bediening, die ook nog nauwelijks Nederlands spreekt, probeert je bij elke afzonderlijke bestelling een poot uit te draaien. Bestel je 2 glazen wijn, wordt er een fles op tafel gezet en afgerekend. "Beetje brood?" wordt er gevraagd, ja hoor lullig mandje oud brood staat op de rekening. Bestel je tapas en wijs je dat aan op de kaart aan (al was het maar omdat ze geen Nederlands spreken), zijn de gerechten op de rekening dubbel zo duur omdat er ongevraagd een grotere portie is neergezet. Wat een zielige manier om geld te verdienen. Ik heb nog meer respect voor een straatrover. Vermijden deze tent. |
Jori 1 januari 2012 | |
Vriendelijke bediening alleen, het op zich lekkere, eten was verpest door grote hoeveelheden zout. We hadden veel verschillende gerechtjes besteld maar alles was bremzout. De huiswijnen zijn prima. |
Rudy1968 15 december 2011 | |
Onverwachts naar de stad toe en weer eens SUPER lekker gegeten.
mulder46 14 december 2011 | |
Gisteravond was ik wezen eten met mijn vrienden. Ik was erg onder de indruk. Het eten was heerlijk,mijn complimenten naar de kok. Ze hebben ons echt verast door verschillende hapjes. Dit is echt een aanrader voor iedereen! |
fienas 11 december 2011 | |
gisteren met een vriendin hier gegeten. wat een slechte bediening. reserveren heeft totaal geen nut, je wordt raar aangekeken als je zegt dat je gereserveerd hebt en er wordt alleen wat gemompeld dat als er een tafel vrij komt dat je er dan kan gaan zitten. We moesten heel veel moeite doen om wat te bestellen en vervolgens kregen we het niet. het was bijna lachwekkend hoe onbeschoft en slecht wij bediend zijn. het is heel klein dus het personeel is daarom behoorlijk aanwezig en was het eten nou nog lekker, maar ook dat was niet het geval |
Geef zelf je mening over Tapasbar A La Plancha