| Keuken | Spaans |
| Minimum menuprijs | €16.00 |
| Openingstijden | 14.00-01.00, vr-za tot 03.00, ma gesloten |
Aan de wand hangt een stierenkop en in de vitrines liggen ruime hoeveelheden dorades en andersoortige vissen en schelpdieren. Door de gehele zaak staan Spaanse wijnen lukraak uitgestald. Een typische tapasbar aan de Spaanse kust en dat in hartje Jordaan! Tot in de late uurtjes kun je aan de bar blijven hangen, terwijl de hapjes maar blijven komen. Voorbeelden zijn de fameuze pata negra en malse conejo (konijn). Wanneer de eigenaar begint te tokkelen op zijn Spaanse gitaar is de sfeer compleet. Olé!
Jori 1 januari 2012 | |
Vriendelijke bediening alleen, het op zich lekkere, eten was verpest door grote hoeveelheden zout. We hadden veel verschillende gerechtjes besteld maar alles was bremzout. De huiswijnen zijn prima. |
Rudy1968 15 december 2011 | |
Onverwachts naar de stad toe en weer eens SUPER lekker gegeten.
mulder46 14 december 2011 | |
Gisteravond was ik wezen eten met mijn vrienden. Ik was erg onder de indruk. Het eten was heerlijk,mijn complimenten naar de kok. Ze hebben ons echt verast door verschillende hapjes. Dit is echt een aanrader voor iedereen! |
fienas 11 december 2011 | |
gisteren met een vriendin hier gegeten. wat een slechte bediening. reserveren heeft totaal geen nut, je wordt raar aangekeken als je zegt dat je gereserveerd hebt en er wordt alleen wat gemompeld dat als er een tafel vrij komt dat je er dan kan gaan zitten. We moesten heel veel moeite doen om wat te bestellen en vervolgens kregen we het niet. het was bijna lachwekkend hoe onbeschoft en slecht wij bediend zijn. het is heel klein dus het personeel is daarom behoorlijk aanwezig en was het eten nou nog lekker, maar ook dat was niet het geval |
Bos1970 8 december 2011 | |
Gisteravond hadden we trek in tapas.En waar kun je dat beter dan in tapas bar À la Plancha.Vaker hier gegeten altijd super.Alles is hier compleet de service,,de muziek en de komen ook leuke mensen
Geef zelf je mening over Tapasbar A La Plancha