Paulmjanssen 10 juli 2011 | |
We hebben daar prima gegeten zaterdag jl. Omdat het dorp was afgezet werden we 's ochtends door de eigenaar gebeld voor de omleidingsroute, dat noem ik nou eens attent. Het klopt inderdaad dat er steeds iemand anders aan je tafel staat maar daar kan ik me niet aan storen. Het zijn allemaal vakbekwame mensen. Het eten was van topkwaliteit. Op dit moment veel gerechten en producten uit de streek. Een echte aanrader. |
platteel 9 mei 2011 | |
Gegeten met echtgenote voor 12 1/2 jarig huwelijk. Eten meer dan goed, vooral de langzaam gegaarde eend. Bediening zeer attent. Uitstekende wijkaart. Tuin en uitzicht spectaculair. Prijs / kwaliteit verhouding beter dan ik sinds lang gewend ben. |
Fred73 5 februari 2011 | |
Sinds een jaartje is het interieur vernieuwd. Dit kun je overal wel vinden. Het eten vind ik er niet op vooruit gegaan al is het op zich goed, maar het bijzondere is nu weg, meer machinaal ? Zou de kok niet zoveel zin meer hebben? Ik kan het slecht onder woorden brengen. De volgende keer gaan we iets anders zoeken en dat zegt wat aangezien we er al >10 jaar komen. |
BlueBird 8 november 2010 | |
Herberg de Engel is een van mijn favoriete restaurants in de buurt. Ik kom er vaak (3-6 keer per jaar), zeker nu ook het interieur recentelijk geheel is vernieuwd. Ook is het heel leuk en betaalbaar om een keertje een kookworkshop te doen. Samen met andere jaarlijkse evenementen zoals de wijnproeverij (mijn favoriet), is dit een veelzijdig restaurant, waar je ook de mogelijkheid hebt om een besloten feestje te geven. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, ook van de wijnen. Bij een wijnarrangement krijg je bij elke gang een glas uitstekende bijpassende wijn bij je gerecht; echt een aanrader! |
Proever78303 18 juli 2008 | |
Hier gelunchd als enige gasten dus geen wachten op bediening. Dames die bedienden waren opgewekt en behulpzaan. Prijs kwaliteit prima. |
Proever65065 31 oktober 2007 | |
Recentelijk gegeten met een groep van 6 personen. Prettige ontvangst bij de vroegere openhaardplek met huisgerookt spek en engelwortel-champagne cocktail: erg smaakvol. Alle gangen worden in een goed tempo doorgegeven en de wijnadviesen zijn raak. Het veelal jonge personeel is zeer bekwaam maar er kan wat mij betreft wel een lachje af hoor. Gelukkig compenseert de gastheer hier ruimschoots voor. Al met al een prima eet-avond gehad ! (totdat iemand besloot een flinke sigaar op te steken, maar dat mocht de pret niet drukken). |
Proever52303 14 oktober 2006 | |
Wij hebben er perfect gegeten en een top avond beleeft voor een zeer redelijke prijs. Goede informele bediening en mooie gerechten zoals zuurkoolsoep met gerookte paling en mals impala muisje met cantharellen. Goed advies met wijnen en een zeer uitgebreide wijnkaart |
Proever48744 4 oktober 2006 | |
de lokatie is natuurlijk heel mooi, bij mooi weer. Denk niet dat je de Waal ziet, je zit aan een dood stukje water.
Proever47969 21 juni 2006 | |
We hadden een leuk en lekker avondje in de planning maar dit viel in het water door de bediening en het eten in dit restaurant.
Proever29051 29 januari 2005 | |
soms moet je erg lang wachten op het eten. verder prima, heerlijk terras. |
Geef zelf je mening over Herberg De Engel