Lekker eten ideaal voor afhalers omdat het een klein restaurant is met 3 tafels bediening is heel erg vriendelijk spreekt goed NL een aanrader voor afhalers.
Na het lezen van alle lovende recensies ben ik gaan eten bij Kam Wah. Service was goed, maar de kwaliteit van het eten was slecht!De saus was te slap en het vlees niet knapperig. De mihoen als bijgerecht was smaakloos. Ik denk dat de meesten mensen hier komen vanwege de grote porties en lage prijzen.
een heel klein restaurantje, maar met erg lekker eten! mi-fan Hong kong is een aanrader! ook de peking eend is heerlijk! ik ben hier nu een paar x geweest en elke x lekker gegeten.
Zojuist de cassavekroepoek, nasi met groenten, ei en champignons gehaald voor 4euro. Heerlijk, en een behoorlijke (zeer hygienische) bak die je meekrijgt. Lekker, vooral voor dat geld, waar vind je dat nog in A\'dam. Erg klein, lastig te vinden misschien als je niet helemaal bekend bent in de Jordaan, maar ontzettend veel keus, getuige hun uitgebreide kaart. Het is zo klaar gelukkig maar je kunt ook telefonisch bestellen alvorens je het afhaalt.