| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Anneten 22 oktober 2010 | |
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Eenvoudig en lekker eten, supervriendelijke bediening. Een prettig eetcafe! |
Proever46411 1 juni 2006 | |
Als we in Dieren schaken gaan we altijd een keertje hier met wat schaakvrienden eten. Prima eten voor een redelijke prijs. En als de weersomstandigheden een beetje meezitten is het op het terras heerlijk toeven. We hopen in juli weer te genieten van een heerlijk ongecompliceerd etentje. |
Proever46411 1 juni 2006 | |
Proever37330 8 augustus 2005 | |
Goed eetcafé. Leuke kaart en vooral eigen identiteit. Je krijgt altijd genoeg en is het niet genoeg dan mag je nog (gratis) frites, salade, groente of aardappeltjes (ja dat krijg je er nl allemaal bij in) bijbestellen.
Geef zelf je mening over Het Schilderij