KeukenChinees, Japans, Thais, Vegetarisch, Vis, Aziatisch, Kantonees & Sushi
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Boudewijn007 Boudewijn007 10 december 2011

Op 9 december 2011 gegeten bij Amagi. Was een besloten (vroege kerst)avond met optreden van Quincy en Robert Leroy. Was heel gezellig. Goed eten, prettige bediening met een goede gastheer.
De hieronder vermelden mening van "Smoot" kan dus niet kloppen als dat op de 9e december is geweest.

Smoot Smoot 9 december 2011

Gisteravond met twee personen Japans wezen eten in dit restaurant. Dat viel tegen. De bediening was nors en plichtmatig. Het eten viel tegen, met name de koude gerechten. Zo kregen we tot vier keer toe dezelfde (half bevroren salade) met telkens een klein beetje van het bestelde gerecht er op (tonijn, zeewier e.d.) Onvoldoende zorg, zowel in de omgang als voor het eten. Jammer.

Rovino Rovino 16 september 2011

Lekker eten, goed bediening en ook nog tegen een aangename prijs. Echt een aanrader!

sashimi1943 sashimi1943 9 augustus 2011

Japans eet je niet bij een chinees, daar zijn we wel achter gekomen vanavond.
Eastern Delights is niet meer, het is veranderd in een pretentieus 'Japans' all you can eat 'sushi' restaurant.
Jammer, de chinese kant heeft een prima keuken, de all you can eat kant stelde flink teleur.
De Miso soep was op om kwart voor 7 en de zalm rook zo vissig vanaf andere tafels dat we die maar niet besteld hebben.
De smaak van sommige gerechten was goed maar de kaart is niet erg uitgebreid, sushi zijn er genoeg maar die andere leuke kleine gerechtjes (zoals tofu b.v.) ontbreken.
Het is kennelijk gebaseerd op snel en commercieel en de terechtwijzing van de bediening toen ik vroeg waarom sushi tempura heten en tempura garnaal en groenten gebakken heten ipv tempura leverde mij een soort schoolmeesterachtig verhaal op dat eten evalueert maar was voor mij niet overtuigend genoeg om het van hem aan te nemen.

PLC_ PLC_ 24 april 2011

Heerlijke variatie in dit restaurant! Ik heb van de Japanse zowel als de Chinese keuken gegeten... beide bevielen zeer goed! één woord zegt genoeg; Uitstekend!

Geef zelf je mening over Amagi Eastern Delights

Maandagvan 14:00 tot 22:00