7.7
6.9

KeukenKoosjer
Openingstijden10.00-20.00, vr 10.00-14.00, za gesloten

pieter1979 pieter1979 23 november 2009

Vandaag de dag en al tientallen jaren heerlijke broodjes bij Sal Meijer!

Proever63845 Proever63845 5 november 2007

goede tent waar ik al jaren kom, te weinig weliswaar helaas...
Altijd dezelfde goede broodjes. Maurits blijft hert goed doen.

Proever4941 Proever4941 4 september 2007

Wij hebben nog nooit in NL dit type zaak gezien. Wat betreft de critici: toegegeven, deze zaak komt niet snel in aanmerking om beloond te worden met sterren van de Franse bandenfabriek. Maar het heeft zo zijn charmes. Wat betreft de fans: ga eens als het foute regime in de VS is opgevolgd door een milder regime een echte deli bezoeken in NY - je vreet je vingers er bij op - alles figuurlijk bedoeld! In A'dam waren wij erg gecharmeerd van de viskoekjes. Koolsla was ok. Vleeswaren een slag minder, in een prima broodje met pittige groente in het zuur. Gemberbolussen van een andere planeet zo lekker, maar wel erg zoet - om je tandarts weer blij te maken, de volgende controle beurt! Wij hinken op 2 gedachtes: moet je met dit soort formules met de tijd mee of zoals Meijer authentiek alles bij het oude houden, op straffe van kritiek wegens niet professioneel overkomen? In ieder geval een uniek eethuis!

Proever15098 Proever15098 7 juni 2007

Leuke authentieke zaak. Vriendelijke en snelle bediening, heerlijk broodje halfom. Leuke locatie!

Proever61415 Proever61415 4 juni 2007

Eindelijk na bijna 23 jaar deze klassieker weer eens geprobeerd, we kwamen er vroeger vaak. En god wat viel het tegen. De bediening vriendelijk maar zo traaaaag; al ben je de enige in de tent, een kopje capucino duurt meer dan 10 minuten en komt met koud schuim dat met een Tell-Sell vacuum-schuimklopper is gefabriceerd. (Origineeel waar!) De kroketten zijn zouteloos, te dun en te kort gebakken maar belangrijker: gespeend van elke smaak. De witte broodjes zijn eigenlijk heel kleine te weinig gerezen vloer!!-kadetten. De mosterd is met water!!! aangelengd, te dun en zonder smaak. De waterige eiersalade is...zonder kruiden en smaak. De losse mayonaise die je bij je broodje ei krijgt is wederom aangelengd met water!!! en bevat geen kruiden dus : SMAKELOOS. Waarom al dat water??????
Frist (de Frits?) Barend durfde hieronder te beweren dat het de enige tent is waar je als jood gezien kunt worden in Amsterdam, maar ik zou willen zeggen...gewoon met ons allen lekker wegblijven, op zijn minst tot Sal eindelijk eens iets aan dat overjarige en daarom niet al te fris ogende interieur gaat doen. Een slachthuis ziet er gezelliger uit. En al met al: goedkoop is het allerminst, de prijzen kunnen met gemak wedijveren met het duurdere segment broodjeszaken, maar die brouwen er tenminste nog iets smakelijks van.

Geef zelf je mening over Sal Meijer