7.0
6.3
Toon telefoonnummer (0570) 649 965

KeukenIndiaas

jomarij5 jomarij5 21 mei 2012

heerlijk eten en aardige medewerkers, keuze kan altijd aangepast worden. pittigheid staat goed omschreven. decor simpel, achtergrondmuziek moet je van houden

mrJack mrJack 13 mei 2012

Sinds de opening zijn wij vaste gasten. Wij hebben ook andere indaase restaurants geprobeerd (Hengelo, Zwolle, Amsterdam), maar de Kohinoor is by far de beste. Wij eten curry's welke kruidig en scherp zijn en het is van constante kwaliteit. Het eten is niet zo toegankelijk als de griek of italiaan, waardoor niet iedereen het eten weet te waarderen. De bediening is altijd vriendelijk. Als je van Indiaas eten houdt, dan moet je naar de Kohinoor.

voordt voordt 23 januari 2012

Erg aardige bediening. Eten was goed, maar de suggestie -vanuit onze "ik heb geen idee wat ik hier moet bestellen" om én de mixed grill te nemen en de Thali Royal was voor 2 personen veel te veel en wij zijn zeer zeker geen kleine eters. De tafel naast ons had het zelfde besteld en ook zij lieten de helft achter. Zonde. Er werd wel aangeboden wat over was mee te nemen, wat ik uit oogpunt van voorkoming van verspilling van voedsel erg toejuich.
Nog beter: stem de hoeveelheid beter af.
Verder sluit ik mij aan bij Tebokkel: tafelkleden hebben vlekken (kleden wel gewassen, maar gewoonweg vlekken die er niet uitgaan) en op tafel liggen placemats uit overduidelijk de jaren 80. Ik denk dat dit restaurant toe is aan een flinke opfrisbeurt.

dennier dennier 5 juni 2011

laats hier voor de tweede keer wezen eten
porties te klein voor wat je moet betalen
ook het buffet was karig bijna alles had de zelfde smaak

LJvdW LJvdW 26 oktober 2010

We halen hier regematig en hebben laatst op donderdagavond buffet genomen. Ook heerlijk, afwisselend (van mild tot licht pittig), en goede prijs. Personeel zou iets alerter mogen zijn.

Geef zelf je mening over Kohinoor of India