| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Linda1970 25 november 2011 | |
Op de begane grond is het café waar het donkerblauw staat van de rook. Op de eerste verdieping is een open verbinding waardoor de rook tot boven aan het plafond staat. Hier wilde wij niet eten en we zijn weggegaan. Kwaliteit van het eten hebben we niet kunnen beoordelen maar omdat ondanks het rookverbod het hier blauw staat kan dit onze waardering niet verdragen. De eigenaar was overigens niet heel boos en gaf ons nog wat alternatieven om te eten, maar gezien het rookverbod zou dit toch niet kunnen. |
VrolijkeEter 21 februari 2011 | |
Na aanvankelijk wat scepsis - we zagen vanaf buiten alleen maar stamgasten - zijn we toch maar naar binnen gegaan. De ontvangst was erg no-nonsens zoals eerder al werd gezegd; daar moet je van houden.
KarelvanH 13 november 2010 | |
Enige tijd geleden hier gegeten. Prima eten voor een mooi prijsje. De bediening was goed. |
wr78 13 januari 2010 | |
Zonder overdrijven de lekkerste sate van Deventer! Maar ook de hamburger van de lunchkaart is super! De bediening is heerlijk no nonsense maar erg attent! Je gaat hier niet een hele avond tafelen, maar een hapje eten en borrelen kan hier prima! |
Proever74069 1 november 2008 | |
Paar weken terug hier gegeten. Leuke informele en vriendelijke bediening. Spare ribs waren helemaal lekker! Ook de entrecote was super.
Geef zelf je mening over De Zevende Hemel