KeukenKoosjer, Turks & Koerdisch

Mirela Mirela 12 maart 2012

Met mijn gezin kom ik hier altijd met veel plezier. Ze zijn erg gastvrij en de bediening is erg vriendelijk! De kaart is zeer uitgebreid, zo is er voor iedereen wat.

RiaKolkman RiaKolkman 8 maart 2012

Gisteren na een dagje welness zijn we op aanraden van thermen bussloo gaan eten bij restaurant safak. Voor ons een hele verassing omdat we nog nooit turks/koerdisch gegeten hadden. Een yoghurt gerecht is heel lekker, er was een leuke sfeer en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.

claudia166 claudia166 20 november 2011

ik heb hier gegeten op aanraden van een vriend en het beviel me heel erg goed. het vlees was heerlijk gekruid en de linzensoep die je gratis van het huis krijgt was overheerlijk. door de informele ambiance voelden we ons erg op ons gemak. wij komen hier zeker nog vaker eten!

Emmyemmy Emmyemmy 17 augustus 2011

Voor een leuke prijs lekker Turks/ Koerdisch eten! Helemaal prima!

petraproever petraproever 8 augustus 2011

Regelmatig lees je op deze site over langzame, ongeinteresseerde bediening. Daar heeft Safak absoluut geen last van. Je zit nog niet, en ze vragen al naar je bestelling voor iets te drinken en je krijgt direct de menukaart.
De menukaart zelf is wat rommelig, met veel gerechten die afgeplakt zijn met post-it memo's. Blijkbaar even niet op voorraad.
De rest van de maaltijd gaat al even snel. We hadden alleen een hoofdgerecht besteld. Binnen 10 minuten stond dat al op tafel. Het was redelijk druk in het restaurant, dus ons vermoeden was dat dit niet vers bereid was, maar dat de componenten al kant-en-klaar in de keuken aanwezig waren. Sommige stukjes vlees waren dan ook aan de droge kant. Na het hoofdgerecht hebben we ook nog koffie en dessert besteld. Ook dit ging weer in rap tempo. Al met al stonden we binnen een uur weer buiten. Waarschijnlijk was de insteek om ons tafeltje weer vlug beschikbaar te hebben voor volgende gasten. Het eten was niet slecht, maar ook niet heel bijzonder. Prijs-kwaliteitverhouding is aardig in balans.

Geef zelf je mening over Safak

MaandagGeopend
DinsdagGeopend