Dit ‘bruine eetcafé is ouderwets mooi’ en ‘een parel in de Jordaan’. Je komt hier vooral voor ‘de gezellige sfeer’, maar ook het eten is ‘erg lekker’. Gerechten zijn ‘niet heel goedkoop’, maar alles wordt ‘op originele wijze bereid’ en de porties zijn ‘niet kinderachtig’. ‘Geen wonder dat het hier steeds vol zit’, want je krijgt echt ‘waar voor je geld’ . ‘Wees er op tijd bij’; reserveren is niet mogelijk. De combinatie bar/restaurant ‘heeft wel zijn voordelen’ als je even moet wachten op een tafeltje.
ik woon in de buurt en kwam hier vaak, maar helaas steeds minder. kwaliteit is achteruit gegaan en de prijzen zijn te hoog voor hetgeen geboden wordt. het eten is een beetje blijven hangen in het inmiddels wel bekende taartje van groenten en aardappel garnituur met daarbovenop vlees of vis. bediening is vriendelijk.
Fijne evergreen waar al vele jaren eetcafe-plus eten van constante kwaliteit wordt geserveerd. Altijd ook een goede pasta als voor of hoofd en duidelijk prima vleesleverancier. Wijnkaart aardig, bediening heel fijn want professioneel en nooit studenten.
Het perfecte buitenverblijf voor zaterdag middag. Lekker lang lunchen, keuken open tot 16.30 en niet alleen broodjes maar ook warme gerechten. Weliswaar wat kleine porties maar wel erg lekker. Veel aandacht aan vegetarische alternatieven. Ontspannen, rustige sfeer.