Gharliq 19 mei 2012 | |
Vandaag hebben mijn gezin en ik hier de lunch gebruikt en het was zoals altijd overheerlijk. Overwegend biologische ingrediƫnten en dat proef je: een simpel broodje is een smaakexplosie in de mond. Bovendien schenken ze hier de lekkerste espresso van Deventer en wijde omgeving. Een aanrader! |
Suhred 25 april 2012 | |
Vandaag hier geluncht en het was heerlijk! Wat op het menu lijkt als een redelijk normaal broodje veranderd als je er een hap van neemt. De smaak van de verse producten zijn een feest in je mond! Een heerlijk broodje en zeker voor herhaling vatbaar. |
Medejo 20 oktober 2010 | |
Kom hier inmiddels al 10 jaar vanwege de heerlijke producten. Voor de fijnproever is deze zaak absoluut aan aanrader. |
Tamara Quintus 16 maart 2010 | |
Heerlijk, en het water loopt weer in mijn mond als ik denk aan deze broodjeszaak. Het is net of je je in Italie waant, en heb daar de lekkerste ham allertijden gegeten, samen met mijn man.
hap hap 26 januari 2010 | |
Mattie is weer terug van een paar maanden weg geweest; en hoe?!
karel de grote 27 november 2009 | |
Om met michelintermen te spreken: een omweg waard! Ik kom niet vaak in Deventer, maar als ik er ben dan ga ik zeker even naar Mattie's voor zo'n heerlijk broodje! Om te watertanden zo lekker! |
Proever82983 24 oktober 2008 | |
Een heerlijk adres, zeker als Italie je hart toch al gestolen heeft. Mattie bezocht voor wat toevoegingen aan 'dessert' en verheugd vertrokken met mijn vangst: bonbons met truffelzweem uit Piobesie d'Alba (Piemonte) en nougat met citroen/limoncello. Tralala! wat een heerlijkheid om hiermee thuis het diner af te sluiten. Hoe een klein assortiment toch heel bevredigend kan zijn wordt bij Mattie bewezen. Binnenkort de capuccino eens testen ... |
Proever82277 11 oktober 2008 | |
Om te huilen! En dan niet omdat het slecht is maar omdat het broodje wat we besteld hebben zo on-ge-lovelijk lekker is! Met heerlijke jus 'd orange en cassata cake (aanrader!!) toe lopen we weer tevreden de deur uit. De kleine kaart maakt het kiezen toch moeilijk omdat ons alles lekker lijkt! Dit moet het vaste adres worden als je een lekker lunch wilt. De eigenaar heeft niet alleen hart voor het eten en zijn zaak, maar ook voor de kunst van het genieten! Geweldig! |
zarah75 17 mei 2008 | |
Leuke kleine trattoria waar je even rustig ongestoord kunt genieten van een heerlijke kop cioccolata of koffie. Heerlijke broodjes die voor je ogen vers worden bereid en een eigenaar met liefde voor zijn vak maken dit onze favoriet. |
Proever63373 16 augustus 2007 | |
echt geweldig ! de beste lunchroom in Deventer. prijs kwaliteit is echt absurd goed. alles is vers en lekker. het blijf wel en broodjes / pizza zaak die ook op donderdag avond open is! |
Geef zelf je mening over Mattie's Trattoria