Verrassend om hier toevallig binnen te lopen op een zondagavond. Het was er (te) rustig, zeker als je ervaart wat er voorgeschoteld wordt.
Professionele en vriendelijke bediening, uitstekend eten op z'n frans zoals het hoort. Goede prijs/kwaliteit verhouding, goed wijnadvies. Kortom een aanrader!
Een culinair geheim van Amsterdam. Want goed en toch niet druk. Kom er al jaren en met veel plezier. Wijn is wel duur (4 euro) maar ook goed.
Sfeer is lekker Frans met Franse chansons (Cent milles chansons!!). Jammer dat de eigenaar de aardappelgratin vaak vervangt door de frites, die wel heel lekker zijn, ivm beperkte houdbaarheid van aardappelgratin. (is soms nogal rustig daar). Salade is simpel maar met een heerlijke vinaigrette en smaakvolle tomaten. Groenten zijn niet platgekookt maar knisperknasper krokant, vlees is mals en prachtig rozerood van binnen.
Porties zijn klein maar laten we wel zijn, de prijs van een zalmfilet of een lamshaas is echt heel redelijk.
Aanrader! Ik zou willen dat ik zo kon koken, dan zou ik eindelijk vrienden hebben ;-).
Klein sfeer-vol restaurantje in Amsterdam. Tournedos en eend waren zeer goed en je merkt dat men goede kwaliteit in huis heeft. Mooie prijzen niet al te duur. Kan alleen maar zeggen, goed voedsel.
Geen aanrader. Het vlees en de vis was goed, maar in totaal was niet genoeg, vooral qua frites en salade. Het meisje in de bediening had er niet veel zin in die avond.