Een paar weken geleden alweer hier wederom gegeten. We eten hier meerdere keren per jaar. De kwaliteit blijft uitstekend. De locatie is werkelijk top! Het enige restaurant waar ik altijd een dessert neem, helemaal mijn smaak!
Via een collega in dit restaurant terecht gekomen. Wij hebben van een uitstekend diner genoten. Een mooi restaurant met een uitstekende bediening. Drie dagen later een reservering gedaan voor het Kerstdiner.
Gereserveerd op Moederdag. Vantevoren per mail gevraagd of er van de terraskaart afgeweken kon worden omdat mijn vader weinig lust en er ook (kleine) kinderen bij waren. Bevestiging ontvangen, 't was geen probleem, er kon iets anders besteld worden. Daar aangekomen werd het Moederdagmenu aangeboden. Meteen gemeld dat we dit niet wilden, en dit ook niet afgesproken was, wilden ze dit niet aanpassen. Na nog wat discussies, hebben ze toch eea aangepast. De prijs/kwaliteitverhouding is echt zoek. Personeel was aardig maar totaal geen persoonlijke aandacht. Dit was voor mij de eerste en laatste keer de Scheepswerf. Omgeving is wel prachtig!